Життя справедливе (відео інтерв’ю з Валерією Гонтаревою)

Валерій Прозапас

Якби досточтімий Коломойський не був суть гопніком в окулярах, а хоча б на 0,01% адекватною людиною, то для балансу пустив би на “1+1” інтерв’ю з Валерією Гонтаревою.

Щоправда, тоді б стало очевидним, що перед її аргументами щодо “ПриватБанку” він безсилий, і тому поводить себе як скажений мафіозі.
Погрожує, палить будинки, знущається, бо більше крити немає чим.

Вона великий професіонал, і дуже доступною мовою розповіла, як Ігор Валерійович перетворив свій банк у піраміду, видавши 217 мільярдів кредитів пов’язаним з собою особам, і досі за цими кредитами ніхто кошти повертати не збирається. Як держава врятувала банк після цієї афери, і як за допомогою підконтрольних прокурорів та суддів Коломойський на очах всього світу оспорює свої ж гарантії та помножує на нуль зусилля справжніх реформаторів, а не тих, яких він виписав нам зараз.

Може, тоді хоча б у якоїсь частини телеглядачів виникло питання – чому весь світ визнає досягнення Гонтаревої, сприймає її аргументи, своїм правосуддям підтримує нашу державу, а в Україні нас переконують в іншому?

Але Коломойський боягуз, який ледь що тікає до Женеви, хоч і вдає з себе відморозка.

Він розуміє, що в прямій дискусії та чесних методах зазнає поразки, тому продовжує оскотинювати добрих українців низкопробним йумором та апелювати до більшовицьких генів народу, а спираючись на Портнова з Богданом вхопив своїми щупальцями правоохоронну та судову систему.

По-іншому такі не перемагають.
Тільки підкупом, брехнею, шантажем, залякуванням, все як любить наш нарід.

І якби в цьому рівнянні найслабшим елементом не був затурканий український виборець, то такі паразити як Коломойський були б у бігах, а не підгинали під себе економіку та не сиділи в кабінеті президента, і країна б розвивался в бік ЄС, а не на очах перетворювалася на пугало для цивілізованого світу.

Тому Валерія Олексіївна тепер працює на Кабінет ЇЇ Величності, а нам з вами ні обіцянок, ні пробачень в кудряшках.

Життя справедливе.


Алексей Петров

Странно конечно, но Валерия Гонтарева, которая, со слов одного олигарха, обокрала (разорила, пустила по миру, раздела до нитки) сколько-то там тысяч миллиардов украинцев, спокойно живёт в Лондоне. А вот в отношении этого самого обкраденного олигарха, который же честный наче церковная мышь, великобританские следаки дело финансовое шьют. Основательное такое. Фактическое. А те умеют доводить начатое до конца.

Мало того, этому же обкраденному олигарху, честному из найчестнейших, почему-то закрыт путь в США. Не… Приехать, конечно, можно, но вот уехать будет проблематично. Тамошние следаки тоже готовы лапти сплести. Покрепче великобританских.

А гаццкий Порох, который накрутил винницкие тарифы на электричество, картошку продавал дорогую в супермаркетах и отказывался закапывать американские кунги, в этом самом США завсегда желанный гость.

Мисссстика!

Автор