Показова сліпота білих пальт

Ірина Ніка

Нервують мене безграмотні сентенції “прастих” людей щодо діяльності вови? Ні, на то вони і прасті люди, з пальця тішаться, у трусіки хлопчика цьомають, покращень чекають. Вони вже такими й здохнуть, нервуй не нервуй.

А от показова сліпота тих коментаторів фебе, які ніби і освіту хорошу мають, по закордонах далі Турції були, читають не лише етикетки пива, навіть не злить, примушує ненавидіти та бажати здохнути. Прекрасно ж бачать усі “досягнення” нової влади, цей тусняк клоунів-бандюків, цей показовий х*й на Конституції, цю наростаючу зневагу закордону – і мовчать… І “давайтє падаждьом”.

Чого падаждьом, золотого дощу? Он, недорогенькі вже дождалися, тепер бульки пускають. Сподіваєтеся на посади? А ви впевнені, що посада з умовним юзиком у якості вашого безпосереднього керівника того варта? Гроші не пахнуть? А сраки, які доведеться лобизати за ці гроші?

І ще одне. А ви зможете дітей своїх за кордоном прилаштувати? Бо тут після цієї влади, молебнів за вову, дерибану Бені та ваших викладених білими пальтами могильників навряд чи жити захочеться таким високоінтелектуальним куревським дітям.

Ілюстрація © Pink Floyd Artwork – Pilotproject.org