У справі про вбивство Ірини Ноздровської затверджена оперативна група

Про це заявив начальник управління поліції Київської області Дмитро Ценов.

За його словами, оперативники попередньо дослідили місце злочину та направили тіло загиблої на судово-медичну експертизу.

«На сьогоднішній день, після огляду місця події, тіло було направлено на судово-медичну експертизу. З метою встановлення характеру тілесних пошкоджень, причини смерті. Нами відпрацьовано більш ніж 20 камер, які стоять по шляху маршруту Ірини. Оперативний підрозділ піднятий по тривозі», – сказав  Дмитро Ценов.

Наразі на місці події слідча група проводить додаткові заходи та слідчі дії.

Начальник управління поліції Київської області зазначив, що потерпіла не зверталася до правоохоронних органів із повідомленнями про те, що їй погрожують.

Сьогодні, 2 січня, під стінами Головного управління поліції міста Києва зібралася група активістів.

Дмитро Ценов запропонував їм створити ініціативну групу, яка матиме можливість ознайомитися з ходом слідства.

Нагадаємо, 30 грудня Вишгородське управління поліції оголосило Ірину Ноздровську у розшук. У повідомленні зазначено, що вона зникла близько 16:00 29 грудня.

1 січня тіло жінки виявили у Вишгородському районі Київської області. Причини смерті покаже судово-медична експертиза. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Поліція просить громадян утриматися від передчасних суджень і висновків щодо трагічної події. А також всіх, хто бачив загиблу в день зникнення чи став свідком підозрілих обставин, просять повідомляти інформацію до поліції.

Джерело

Автор