Службовець спортивного клубу Нацгвардії Ігор Радівілов – найкращий спортсмен жовтня в Україні (фото)

В Олімпійському домі відбулась церемонія вшанування найкращого спортсмена та тренера України за підсумками жовтня.

Високого визнання Національного олімпійського комітету України удостоєний бронзовий призер Олімпіади-2012 в Лондоні, спортсмен-інструктор спортивного клубу Національної гвардії України – Ігор Радівілов, завдяки його блискучому виступу на чемпіонаті світу 2017 року з гімнастики в канадському Монреалі, де він здобув «срібло».

«Ігор – яскравий приклад успішної особистості, яка ніколи не зупиняється на досягнутому. Ми чудово пам’ятаємо його «бронзовий» виступ в Лондоні-2012. Зовсім трохи йому не вистачило, щоб посісти місце на п’єдесталі пошани в олімпійському Ріо-2016, але все ж таки в Бразилії наш герой увійшов в історію. На його честь був названий елемент – опорний стрибок: «The Radivilov», – сказав під час церемонії Сергій Бубка.

Він відзначив, що Токіо-2020 не за горами й побажав талановитому гімнасту сил, бажання та енергії й надалі долати непростий шлях до нових олімпійських звершень.

Головний олімпієць країни подякував Фізкультурно-спортивному товариству «Динамо» та присутньому на заході першому заступнику голови товариства, Віктору Коржу за вагомий внесок у підготовку спортсмена. У свою чергу, Віктор Корж висловив подяку керівництву Міністерства внутрішніх справ і Національної гвардії України за підтримку спорту в цілому та Ігоря Радівілова зокрема. Він також подякував Сергію Бубці за багаторічну, як моральну, так і організаційну та фінансову підтримку гімнастики в країні.

Слід зазначити, що Ігор Радівілов вперше отримав звання найкращого спортсмена місяця в Україні.

 «Срібло» в чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді

 З 10 по 12 листопада 2017 року в м. Подгориця (Чорногорія) пройшов чемпіонат Європи серед молоді до 23 років з дзюдо, у ваговій категорії до 78 кг серед жінок здобула «срібло» молодший сержант Анастасія Турчин – спортсмен-інструктор спортивної команди спортивного клубу Національної гвардії України.

Перемога на етапі Кубка світу з плавання

З 14 по 15 листопада 2017 року пройшов черговий етап Кубку світу з плавання, на якому спортсмен-інструктор спортивного клубу Національної гвардії України Михайло Романчук став переможцем на дистанції 1500 м вільним стилем.

Джерело

Автор