Політична ситуація в Україні на прикладі хатнього ремонту

Mason Lemberg

Сім’я захотіла ремонт в квартирі. Найняла бригаду, бригада розсварилася, ніхрена не зробила за 5 місяців.

Розчарувавшись відсутністю омріяного ремонту, сім’я обирає для ремонту зека.

Першим ділом зек для чогось взяв документи на квартиру, і йому дали.
Потім зек, особливо не ховаючись, виносить і продає будматеріали. А в кінці виносить і продає меблі, холодильник, телевізор, гроші і мало не продає сусіду квартиру. Дві кімнати так і не вдалося повернути назад до цих пір.

Після того, як зек намагався продати в квартиру, сім’я нарешті взялася за голову і під страхом втрати квартири найняла будівельника.
Будівельник і його люди зупинили сусіда, який хотів лізти далі, вставили двері та вікна (уявляєте, їх теж розпродали) і почали готувати ґрунт для ремонту.
Поки ті робили ремонт, сусід, який забрав 2 кімнати, розказував сім’ї історії, що то новий будівельник все розікрав, а сім’я, яка застала квартиру без вікон і дверей в це повірила.
Повірила, бо будівельник за 5 років не зважав на чутки та брехню про себе і не хотів їх присікати. Прівєт Стецю передайте.

В кінцевому сім’я голосами сина-алкаша, який за пляшку допомагав сусідці перемуровувати кімнату, приєднуючи її до квартири сусідки, дочки з вкантактіка, сина-болвана, бабушки, яка тужила за смаком гнилої ковбаси та активним сексом і дружини, яка зубожіла не після того, як пограбували її квартиру, а після відпочинку на курортах і в ресторанах, проголосували за те, щоб вигнати будівельника з роботи.
Бо їм хтось сказав, що помічник будівельника купив пачку скоб до степлера за завищеною ціною, і тому будівельник їх обкрадає.
І замінили будівельника артистом цирку, бо для того, щоб робити ремонт нужно бить просто хорошим чєловєком. І всьо.
Не помогло, що за циркача відверто топив сусід, який вкрав в тебе 2 кімнати.
Не помогло, що за циркача відверто топив скупщик твоїх меблів і його канал.
Не помогло, що циркач дупля не ріже в ремонті.
Не помогло, що циркач публічно називав тебе і твою сім’ю повіями.

Найняли циркача більшістю голосів.
За 2 дні циркач показав, що дупля не ріже в ремонті, але сім’я задоволена.
Сім’я знову збирається віддати циркачу документи на квартиру, не спитавши навіщо це йому.
Сім’я не зважає на те, що циркач привіз в твою квартиру людей з бригади зека, які виносили з твоєї квартири все, що можуть.
Але ж циркач розказує несмішні анекдоти та обіцяє люструвати всіх плиточників. Тому все прікольно. Хуже не будет.
Твоїй дочці з вкантактіка, твоєму сину-оболтусу, бабушці та жінці, які нічого не розуміють в ремонті, цей МММ подобається. Тільки син-алкоголік починає підхарюватися без стограму і біжить до сусідчиних подружок.

Але найбільша трагедія в тому, що твій син, який разом з тобою кричав іншим, що ви йо*нуті, який будівельник з клоуна, тепер починає притоплювати, щоб будівельником взяти артиста опери, бо той красіво пойот і полум’яно сварить старих сантехніків.

Автор