Взагалі без втрат вибратися із зеленої руїни вже не вийде

Алла Комарова

Ітогі падвєдьом. Хоча, які, у богомолець, можуть бути ітогі зараз, коли ураган тільки починає набирати сили.

Керівник партії припіздента продовжує демонстративно та нагло класти великого зеленого болта на мовний закон, пояснюючи свій лінгвістичний дебілізм тим, що так він показує кремлівській потворі, що в Україні нема проблем із російською мовою. Звісно, що в Україні нема проблем з російською мовою. В Україні є проблема із навалою зелених ватних паразитів, які не спроможні вивчити українську, а із російською нема.

Сам припіздент заявив, що “єта нармальна, а чо такова? ми впалнє можєм разрєшить житєлям Донбаса афармлять докумєнти на русскам”.

Керівник РНБО заявив, що сьогоднішнє керівництво країни готове до повної та безумовної амністії бойвиків. Ну типу “там жє такіє же укрАінци живут”. Богомолець толку, що вони вбивали, мордували та гвалтували. Ну падумаєш, увлєклісь. З ким не буває, типу. І вопше, ті жертви, вони самі винуваті, наприклад. Не набив би тату із гербом України на руку – залишився б з рукою, наприклад, ага. А так вибач, на богомолець відпиляємо, нашо тобі дві руки взагалі?

Орки з луганської частини заявили, що богомолец вам, а не розбір укріплень біля Станиці, і вопше вони ремонт мосту сприймуть, як акт агресії. На що припіздент дав оркам тиждень на те, аби орки проніклісь і почали таки виконувати домовленості. Луганські орки регочуть та показують припізденту факи.

Віце-прем’єрку з євроінтеграції не пустили на саміт Україна-ЄС, який вона й готувала. Ну бо на богомолец він нам всрався той ЄС, оно дивіться, який тайожний союз великий та як давно хоче нас. І па-рускі там всі панімают, знову ж таки. Саме тому на саміті забули про вже узгоджені санкції за Азовське море, забули про тиск на Північний потік-2, та й подальші дії по дорожній карті інтеграції України в ЄС теж навіть не спробували обговорити.

У світі того всього пихата заява припіздента про те, що 22-й саміт Україна-ЄС взагалі не знадобиться, виглядає напрочуд логічною та закономірною – який, на богомолець, може бути самміт між ЄС та федеральним округом Раши?

Як точно відмітив Volodymyr Ariev, якщо ми виберемось із цієї ВАЗ-шестьоркіної руїни без життєво суттєвих втрат – людських, фінансових, територіальних – то вважайте, що нам несказанно пощастило. Бо взагалі без втрат вибратися вже не вийде, це вже остаточно зрозуміло.


Volodymyr Ariev

Хотів сьогодні зробити депутатський запит на керівника офіса президента щодо причин та обставин викреслення зі списку учасників саміту Україна-ЄС віце-прем‘єрки Ivanna Klympush-Tsintsadze, відповідальної за підготовку цього саміту.

Тепер щось надсилати є недоречним: почитав сторінку керівника офісу. Я відмовляюся таке розуміти.

Якщо ми владу цих переживемо без суттєвих втрат, в т.ч, можливо, територіальних, вважайте, що нам дуже сильно пощастить.


Serg Marco

Я просто вам напоминаю.

Россияне хотели построить мост, по которому могла проехать бронетехника.

Украина настаивала на строительстве моста шириной 2,6 метра, по которому может проехать автомобиль весом до 5 тонн.

Интересно, до чего по итогу договорятся…

Если россияне начнут строить мост, то они быстро смогут отстроить мост, через который сможет пройти бронетехника.

И судя по всему, именно для этого они и допустили разведение сил на Станице.


Сергей Марченко

В партии Слуга Народа хотят разговаривать в Раде на русском. У них есть идея, что тогда путен поймет, что русский язык в Украине не притесняют, и точно не нападет.

Чего мелочиться, пацаны? Давайте примем русский вторым государственным, а для надежности создадим с Россией единое союзное государство, чтобы уже наверняка. Не будет же путен сам на себя нападать, гы-гы-гы!!!

Россия нападет. Нападение России на Харьков или Одессу – дело времени. Может, это случится сразу после достройки Северного потока-2. Может, они будут выжидать выгодный момент. Но нападут обязательно. Потому что их цели ни капельки не изменились за 5 лет войны. Это уничтожение украинской государственности. А на каком у нас говорят языке – путену по барабану вообще. Хоть с чистейшим московским акцентом.

Заявление о якобы специальном использовании на работе русского языка вместо государственного – обман. Все что нужно знать об украинском языке и Зе-команде: Азиров с Януковичем смогли, а они – нет.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Борис Бутенко, міністр за гетьмана Скоропадського, на кожен лист російською мовою відповідав французькою. Мовляв, а чьо? Теж іноземна мова.

На місці членів ЄС з №1 «Слуги народу», який заявляє, що «говоритиме російською, допоки Донбас і Крим під окупацією, аби не думали що російську утискають», я би спілкувався виключно англійською. Аби не забував, що шлях на ЄС і НАТО закріплений в Конституції.