Петро Порошенко відвідав ЖК Кримський Квартал – квартал патріотів (фото, відео)

Петро Порошенко

Надзвичайно тепла і дружня зустріч у Кримському кварталі!

Завітав сюди на запрошення Михайла Джамаля – кримського волонтера, справжнього патріота України. 5 років тому російська агресія змусила його залишити рідний дім.

Михайло та його брат Євген переїхали до Києва і вирішили будувати нове життя – не тільки для себе, а й для інших. Вони створили ЖК Кримський Квартал – квартал патріотів 🙂

Тут живуть волонтери, активісти, ветерани – люди, які власними руками змінюють Україну.

Для мене честь розділити з вами цей чудовий літній день та скуштувати фантастичний кримський плов! Дякую!

 

 

Порошенко у Кримському кварталі: реваншисти атакують ключові реформи, а питання Криму зникає з порядку денного

Надзвичайно тепла і дружня зустріч у Кримському кварталі!

Надзвичайно тепла і дружня зустріч у Кримському кварталі!Завітав сюди на запрошення Михайла Джамаля – кримського волонтера, справжнього патріота України. 5 років тому російська агресія змусила його залишити рідний дім. Михайло та його брат Євген переїхали до Києва і вирішили будувати нове життя – не тільки для себе, а й для інших. Вони створили ЖК Кримський Квартал – квартал патріотів ☺️Тут живуть волонтери, активісти, ветерани – люди, які власними руками змінюють Україну. Для мене честь розділити з вами цей чудовий літній день та скуштувати фантастичний кримський плов! Дякую!

Gepostet von Петро Порошенко am Samstag, 22. Juni 2019

 

Звільнення Криму від російської окупації передбачає програма лише однієї політичної сили – партії “Європейська Солідарність”, а реваншисти з команди Януковича атакують усі європейські реформи. Про це заявив лідер партії Петро Порошенко під час спілкування з кримськими переселенцями.

“По всім напрямкам – армія, мова, віра – йде наступ. Ліквідують децентралізацію, ліквідують судову систему. Ключовий реванш – це коли всі бандити Януковича зараз поприїжджали. При мені вони носа боялися показати, зараз вони відчувають себе господарями. І наша тверда і принципова позиція – ми будемо захищати наші надбання, ми будемо захищати нашу державу. Не випадково питання Криму знаходиться в програмі лише нашої партії», – наголосив Порошенко.

“Зараз не можна мовчати, необхідно об’єднати усіх довкола «Європейської Солідарності», бо це єдина команда, яка здатна захистити країну і відстояти здобутки останніх п’яти років. Саме тому я не можу кинути політику і йти відпочивати, бо крім нас цього ніхто не здатен зробити”, – переконаний Петро Порошенко.

Він подякував місцевим жителям за гостинність, патріотизм і віру у спільну перемогу. Кримський квартал у передмісті Києва створили волонтери-патріоти із Криму. Зараз це домівка для десятків активістів, ветеранів і всіх, хто власними руками зміцнює Україну та бореться за повернення українського Криму. Запрошення відвідати Кримський квартал Петро Порошенко отримав під час зустрічі з севастопольськими активістами у партійному офісі в День міста Севастополь.

Джерело