Криве дзеркало СТБ

Mason Lemberg

Подивився новини на телеканал СТБ, два сюжети.

В першому розказували про Конституційний Суд, показали шута, який розказував про юридичну обґрунтованість указу, розказали, що депутати філософствують на засіданні, а суд (!) має довести, що коаліція була. Не шут має доводити законність рішення, а суд має щось комусь доводити.
Тобто це не те що відмазування шута, це абсолютне викривлення ситуації, коли на чорне кажуть біле.

В наступному сюжеті мова йшла про звільнення шутом 15 керівників ОДА і 5 голів СБУ. І з посиланням на АП в сюжеті прозвучала фраза: “Звільнені з посад брали участь в схемах контрабанди”.
Тобто СТБ володіє відповідними вироками судів, якщо така фраза прозвучала? Чи кожен, кого звільняє шут, відразу стає злочинцем-контрабандистом?

А от те, що призначений керівник зовнішньої розвідки нагороджений медаллю ФСБ, в тому ж сюжеті забули сказати, як і те, що він має нерухомість в Криму поруч з хатою шута, як і те, що він возив шута і Ко в свої передвиборчі марафони по округу, йдучи в депутати.

* * *

Ця фігня довго не встоїть, і коли вони будуть знову лити крокодилячі сльози, клянучись у вірності ідеалам Майданів, будуть викривати цензуру, яка їм нав’язувалася зверху, не вірмо їм більше, і не жаліймо їх. Бо це вони і були тим основним носієм реваншу, свідомо викривляючи реальність.

Автор