Чи Порошенко створив Зеленського?

Mason Lemberg

Пост присвячується тим, хто розказує, що Порошенко сам створив Зеленського.

Скажи, а це Порошенко розказував про план Мореля, про здачу України, це Порошенко зливав Маріуполь?

Скажи, а це Порошенко розказував про офшори, всюдисущу корупцію? Це Порошенко вигадував зубожілого дідуся з половиною вареника?

Скажи, а це Порошенко висміював ремонти доріг, безвіз і дуже багато інших досягнень?

Скажи, а це Порошенко маніпулював цифрами, показуючи, що він збагатився в 100 разів?

Скажи, а це Порошенко маніпулював Ліпецькою фабрикою, офшорами, співпрацею з ворогом?

Скажи, а це Порошенко маніпулював Свинарчуками в історії, до якої Порошенко відношення не мав? Ти ж не за Свинарчуків голосуєш. Чи у твоєму оточенні, у твоєму житті не було таких Свинарчуків?

Скажи, а це Порошенко кричав, що Порошенко вводить воєнний стан, аби зірвати вибори, після захоплення наших моряків? Ну що зірвав вибори? Купляв за 1000? Використовував адмінресурс? Фальсифікував?

До речі, нагадати, де був Зеленський коли захоплювали моряків? Танцював з Медведчуком на патріотичному 1+1. Бо ж вєсєлуху переривати не можна.

Тому, так, абсолютно згоден з тим, що Порошенко створив Зеленського. Створив тому, що здав інформаційний фронт ворогу, який хоч якось намагалися тримати добровольці, зупинивши ворога на підступах до Львова.

Але і ти винуватий не менше. Бо Зеленського створив і ти. Бо саме ти повторював більшу частину з того, що я навів вище, не бажаючи зупинитися і задуматися.
Саме ти підтримував ту мразоту, яка зараз перебігла до його “команди” або фінансує його.
І якби ти застосовував свої претензії до Пороха хоч частково, хоч на 1/10 до Зеленського, то ніякого Зеленського не було б.

Але ти можеш зупинитися і задуматися зараз.

І в мене є для тебе пропозиція:
Я не буду закидати тобі твоїх дій і твоїх помилок, але ти зупинись в своїй агресії, подумай і, голосуючи за Порошенка, обери не Порошенка, обери Україну. Ти це тепер прекрасно розумієш.

Я буду з тобою сратися і далі, але зараз головне, щоб нам було за що сратися.

Автор