Тимошенко витратила на чартер до Львова 60 тисяч доларів

Ali Tymbay

Юлія Тимошенко, яка позиціонує себе, як найбіднішого кандидата в президенти України, пересувається Україною виключно чартерними рейсами.

У вівторок, 26 березня, літак преміум-класу Cessna 56X, який належить німецькій компанії Ohl Air Charterflug, здійснив рейс з київського аеропорту “Жуляни” до Ужгорода, потім до Львова і ввечері знову повернувся до Києва. Дані про його переміщення доступні на сайті Flightradar. Фрахт літака такого класу обходиться 4 – 6 тисяч доларів США за годину. В оренді Cessna була приблизно 12 годин, що орієнтовно дає нам витрати у 60 тисяч доларів.

Як показує лист польоту, на борту літака було вісім осіб – Юлія Тимошенко, керівник її апарату Михайло Лівінський, нардеп Іван Крулько, інші – охорона та референти.

Аеропортові збори на львівському літовищі імені Данила Галицького оплатило ТОВ “Колумбус Хендлінг”, що займається послугами в галузі авіаперевезень та фігурує у кримінальному провадженні за розтрату майна.

Після прильоту Тимошенко з командою скористалися платними послугами залу офіційних делегацій аеропорту, за який заплатили готівкою.

І що саме цікаве у цій історії. Цей саме літак використовує герой останніх сюжетів новин про відвідини Москви Юрій Бойко.

Висновки робіть самі.

На фото: той самий літак