Московитські попи освятили союз Юлі та Путіна

Ali Tymbay

Юлія Тимошенко вже не знає, як підняти собі рейтинг. Або де взяти грошей на провальну, але дуже затратну кампанію. Оскільки з Коломойським не зрослося – той вирішив остаточно поставити на кишенькового клоуна без зуба – кіборгбабця почала загравати з російською православною церквою. Тобто з тими самими попами РПЦ, яких москальські військові тренують вбивати українців.

На прощання Вона звісно вимазала кандидата #ЗЕ у лайні, нагадавши йому єврейське походження. За що і отримала ляпас у відповідь у вигляді злитої невідомо ким  телефонної розмови, де Юльця клянеться Бєнціону у вічній дружбі.

Так ось щодо зустрічі з російськими попами. Москалі пишуть, що зустріч відбулася на прохання голови фракції ВО «Батьківщина».

 

У світлі останнього “єврейського” скандалу, ініційованого Тимошенко, особливо приємно, що на цьому збіговиську був присутній голова Представництва УПЦ (МП) при європейських міжнародних організаціях єпископ Баришівський Віктор. Хоча де справжня європейська толерантність, а де попи з погонами полковників ФСБ під рясами.

На зустрічі говорили про свободу віросповідання, релігійний плюралізм, діалог, взаємодію, церковне рейдерство та інше бла-бла-бла, що нікого не цікавить. Головний меседж дуже просто читається поміж строк – Юлі немає куди дітися, і вона лягла під Кремль уже відкрито. Хотів написати про “роздвинула ноги”, але потім передумав. Не ввічливо якось.

P.S. Класти хотіли російські попи на закони одразу двох країн. Як ще можна пояснити можливість “шейрити” новини з сайту спілки православних журналістів (і такі є, виявляється) у забороненому в Росії “Телеграмі” та заборонених в Україні “Однокласниках” та “ВК”.

P.S.S. Особливо доставила православна соціальна мережа “Елицы”, де наприклад якийсь протоієрей ділиться своїми думками, що можна і не можна робити у подружньому ліжку.

І такого лайна там багато. Зокрема відео, де терорист Гіві, якого в пеклі вже на пательні чорти жарять, знущається з наших полонених. Ролік опублікований попом Алєксієм Йосиповим.

Одним словом, наша бабця Юля у чудовій компанії. Як і завжди.