Так де імпічмент? Де вбиті рейтинги Порошенка?

Mason Lemberg

До речі, ми тут за уотергейтськими портативними підслуховуючими швабрами забули про минулотижневий шкандаль.
А шкода… Такий шкандаль був, цілий імпічмент Порошенка з трибуни на 1+1 Юля оголошувала, а Луцька міська рада навіть проголосувала.

А якщо серйозно, то що там Тимчасова слідча комісія, створена завдяки голосам БПП? Скільки засідань провела? Скільки фактів дослідила? В “розслідувачів” дамп взяла?

Цілий тиждень вже ж пройшов, і навіть нова серія “розслідування” вже пшикнула. А де ж результати? Де імпічмент? Де вбиті рейтинги Порошенка?
А результатів не буде, втопити рейтинги не вийде, як й імпічменту.

І навіть не тому, що “розслідування” непрофесійне, а переписка ймовірно підроблена.
І не тому, що корупції нема. Корупція є.
І не тому, що Порох святий, а його оточення ангели. Це теж не правда.

А тому, що Порох на багато рівнів переріс тих, хто намагається йому щось закинути.

Гриценко, який в фейсбучику грозився посадити Порошенка, вже п’ятий рік прикриває задокументоване розкрадання ним армії тим, що проти нього “не відкрита справа”. Ніби те, що через 13 років важко довести злочин через складність експертиз, заперечує сам задокументований в історії факт злочину і сотні мільйонів чесних грошей на чесні білборди.
За Юлю взагалі промовчу.
Як і за головний рупор цих помиїв 1+1 з їх кишеньковим шутом.
Та й самі “розслідувачі” не відповідають на питання до них, а їх колеги 2 роки тому зі всіх сил намагалися заговорити тему антикорупційних квартир тим, що ми їм заздримо.

Ось такі вони “стандарти боротьби”. Скільки з них поступило так само як Порох по відношенню до себе і своїх друзів?

Тому дії Пороха: звільнення давнього партнера і особисте прохання до керівника НАБУ розслідувати закиди – це показник того, що на фоні його конкурентів, що намагалися його втопити, Порох якісно вирізняється.

Що й довела ця вся історія.
І те, що її забули не тільки самі “розслідувачі”, а й високоповажні сеньйори з Верховної Ради, які ще тиждень тому оголошували імпічмент.