Що задумав Лещ-многостаночник

Валерій Прозапас

Вибачте, що сьогодні про Лєщєнка, просто він почав робити несміливі реверанси в бік Зєлєнського в перервах між зйомками кліпів з різними найемами та брифінгами у Гриценка, цікаво зрозуміти, що задумав цей многостаночнік.

Очевидно, що “новоє ліцо” шукає можливість залишитись у “злочинній владі”, але з набутим шлейфом це проблематично.

БПП підступно не вигнав з фракції, отже “жертвою режима” стати не вийшло, а самому відмовитись від мандату слабО, зберегти політичний вплив за допомогою НАБУ не вдалося – тому “Сєрьоня” і затіяв загравання на всі сторони.

Розпочався цей балет з походів на всякі нехороші телеканали з тезами “Майдан програв”, “нічегонємєняєтся”, “всі корупціонери, один я купив квартиру за 7,5 мільйонів чесно”.
Проте ніша там забита іншим непотрібом, схоже, від його послуг відмовилися, для вати вже є куміри в окулярах, Мураєв та Вілкул.

Робота на Гриценка – скоріше, жест відчаю, тимчасова підроботка до часу, коли той програє президентські вибори і буде балансувати на межі попадання до ВР.

Саме тому наш герой зробив хорошу антикорупційну міну і висловив бажання “перетягнути Зєлєнського на свою сторону”. Насправді в Лєщєнка немає ніякої “сторони”, це він так завуальовано проситься до “команди Зє”, натякаючи на свій різновекторний досвід і пропонуючи “намалювати” щось дивовижне на хриплому шоу-мені, щоб знову обратися в Раду.

Думаю, його улесливі слова про “Зєлєнського впливового політика” почують і розпочнуть консультації. Там народ невимогливий, можуть і бувшого у використанні головного “розслідувача-антикорупціонера” якось прімєніть, тим більше цінник на ньому став явно скромнішим.

А поки можна і позніматися на дивному відео про якесь “дійзнами”, де Лєщєнко разом зі все більше схожим на Лєніна Найємом та ще одною “квартирооптимісткою” Заліщук зізнаються, як негідники навчилися “імітувати реформи”, “імітувати патріотизм”, “імітувати людяність”.

Цікаво, про кого це вони?

Автор