Ми зобов’язані виграти свій Майдан зараз!

Джон Смит

П’ять років у нас іде війна. П’ять років демократії, бєзраздєльного разгула свободи брехні під виглядом свободи слова, коли христиночки бондаренко не соромляться обурюватися “За що гужву? Всі ж беруть!”. Коли опозіционери захищають іноземного медіа-магната шустера під личиною чесного журналіста так, наче він десь лазить через забори та розоблачає зло, а не скакав по пеньках у януковича як ручна бєлка.

Дійшло до того, що ручна собачка Коломойського – це реальний кандидат, полководєц отдєла продаж МО, що продавав бойову техніку за цінами ланосів, збирається тепер позбавити українську армію резервів у війні, бєглий наркоман – спасітєль от бариг, а бабі з косою, яка принесла країні збитків на 53 млрд доларів, малюють перше місце в рейтингах. П’ЯТДЕСЯТ ТРИ МІЛЬЯРДИ! Це не просто звинувачення, це доведений у Стокгольмському арбітражі факт. От вона лучше Порошенка.

А прикривається це все баснями, що Порошенко сам винен, бо вкрав роттердам плюс. Шизофренія.

Ось це – результат шатунів. 5 років українців бомбардирують опшорами, мальдивами, лолітами, роттердамами, рюкзаками овакова, все це полірують реальними смертями у прямому ефірі. В результаті українцям зняли шторку критичного мислення, і ось в рейтингах вже воровка, клоун і вусате нєчто – кандидати, котрі ніколи б не опинились там в спокійний час. Одне збирається дєліть кускі української зємлі з чортом лисим, інше – поламати систему оборони, третє – вести новим курсом на той світ. Населення налякали, розкололи і частинам нав’язали своїх вожачків. А там не важливо, який вожачок переможе – клоун чи воровка. Після цього Україну можна брати тёплєнькой.

Всі, хто відносить себе до проукраїнських, майданівських сил! Об’єднуйтесь! Саме час агітувати своїх близьких і знайомих за правильний вибір.
Наше завдання – не дозволити цій шоблі прийти до влади та відмінити Майдан.
Не дозволити їм перекреслити подвиг Небесної сотні та загиблих на війні.
Не дозволити їм нав’язати нам свій “новий курс”.

Наше завдання – зберегти СВІЙ курс. Він веде до перемоги. Щоб потім не йти на новий Майдан, ми зобов’язані виграти свій Майдан зараз!

Автор