Про (любих) друзів народу

Petro Kropotkin

Заходжу до хати – дружина-“німкеня” дивиться “Еспресо”: в студії Сергій Руденко (це той, якому під ліжком ввижаються порохоботи, й бідний боїться вночі ходити до вбиральні) приймає Миколу Томенка, котрому порохоботи теж не дають жити.
Гаспиди якісь!
По-перше, матюкаються! (я навіть знаю, хто).
По-друге, нищать рейтинг Порошенка (але рейтингу Порошенка й без того немає, бо народ його не підтримує, і Порошенкові не слід іти на вибори, а треба знімати свою кандидатуру…)
По-третє, адміністрація Президента має тим порохоботам щось зробити, але що саме не розібрав, бо сів їсти червону рибу форель, приготовану дружиною…

Дивний чоловік, цей Микола Томенко…

Довго, дуже довго я мав його за українського патріота, людину з прогресивним світоглядом і твердими принципами.

А оце вирішив освіжити пам’ять і заліз у Вікіпедію: хлопець як не секретар комсомолії, так молодіжник, у понеділок він у партії “Реформи і порядок”, а в середу – в “Батьківщині”.  То він з Ющенком, але йде від нього, а нє, не від нього – йде з уряду Тимошенко, але… через корупцію в найближчому оточенні Президента Ющенка…

То він з Порошенком (№8 у списку БПП), але не стерпів ухвалення “антисоціального та антигуманітарного Державного бюджету на 2016 рік” (а шо, був такий?), і знову грюкнув дверима.

У проміжках між цими подіями: фонди, інститути, академії, депутатство, посади голів комітетів, віце-спікера. Калейдоскоп подій, найяскравіші з яких – численні грюкання дверима.

Чому людина, підтверджений позитивний досвід якої – вміння “красиво” й швидко говорити та йти кудись на знак протесту, вважає, що вона може давати поради щодо зняття кандидатури Президенту, який щонайменше на тверду четвірку впорався з головними завданнями, передбаченими для нього Конституцією (підняв армію, організував потужну міжнародну підтримку, забезпечив, наскільки це можливо під час війни, дотримання прав громадян, зокрема в духовній сфері)? А ще депутатську братію носаками ганяв, щоб та голосувала за потрібні Україні закони, бо “курва” така, що без правильної мотивації не запрацює. Їй би лиш армію контролювати  🙂

Людина, яка в громадянах з іншими політичними поглядами бачить неодмінно проплачених порохоботів, претендує на адекватний аналіз сьогодення?

Вам жага влади деформувала сприйняття реальності? Чи ви від початку були таким радикалом, Миколо Володимировичу – як не по-вашому, то ніяк?


Валерій Прозапас

Та шо ж такоє, тепер Томенка порохоботи не влаштовують.

Ми їм владу на тарілочці в 2005 вручили, вони все просрали, просиділи на дупі рівно і під час донецької узурпації, і під час російської навали, а тепер ставлять нам в провину підтримку людини, яка виконує все, про що вони тільки теліпали язиками.

Хто вам, добродії гриценки-томенки-катеринчуки, заважав підписати асоціацію, отримати автокефалію, не брати у росіян газ і реформувати армію?

Але нє, ви відтоптались на Ющенко, зарубили ПДЧ, утерлись газом по 450 баксів і харківською угодою про мокшанський флот.

А тепер вам порохоботи чогось завинили, бо заважають знову біле на чорне перетворити та похєріть паростки державності.

Цим ви дуже схожі на громадян РФ, з якими у Порошенка та порохоботів війна, шановні 3,14оболи в вишиванках.

Совпадєніє?

Автор