Найкращий мер Львова обирає гроші замість безпеки?

Mason Lemberg

Впродовж чотирьох років ЗМІ та представники партії Самопоміч намагалися прив’язати будь-яку негативну подію в Україні до прізвища Порошенка.

Дитячий табір в Одеській області згорів… Хто винуватий? Порошенко! Бо не треба було піаритися та відкривати дитячі табори, школи, садочки, лікарні, підприємства, дороги!
Десь когось побили… Хто винуватий? Порошенко! Бо не треба було… хз, що не треба було… наприклад, мати 53 роки в той день, коли маргінали зібралися на Банковій.
Вже не кажучи про те, якщо сталася якась трагічна подія, пов’язана з війною. Там не може бути й мови, щоб винуватим не був Порошенко.

Тим часом, безгосподарність і жадібність мера Львова вдруге за ці 4 роки приводить до трагічних випадків, і вдруге це стається там, де цього слід було чекати. Бо ж можна по-різному ставитися до того, що центр Львова перетворився в один суцільний базар-їдальню, але не можна по-різному ставитися до безпеки. А більшість того, що там існує, існує всупереч пожежних, санітарних норм з повного благословіння та ігнорування проблем безпеки громадян міською владою.

А чому прекрасна міська влада Львова ігнорує проблеми безпеки громадян, тисяч громадян, які щодня наражаються на небезпеку? Я думаю, на це питання є досить проста відповідь:
Власник тих будиночків платить місту близько 20 тис. грн. ЗА РІК за оренду землі (станом на 2015 рік). А оренда одного такого будиночка становить 50/75 тисяч гривень ЗА МІСЯЦЬ (в залежності від розміру).

Але кого це все цікавить, кого цікавить, що внаслідок захланності та безгосподарності поранені люди? Кого цікавить, що тих людей могло бути десятки? Кого цікавить, що такі речі загрожують тисячам випадкових людей?

Тому наші прекрасні ЗМІ замість того, щоб справедливо акцентувати увагу на безпеці громадян і захланності організатора, знову проігнорують цю подію, а при3,14жджені хфонати луччого мера будуть розказувати за рехформи у Львові…

Фото © Міноборони та ДСНС