Лещенко і Сбербанк

Сірожа Лещенко вирішив шкваритись до кінця…

Ну що ж.. Розберем його відмазку по буквах:

1) Якщо ти вже зашкваривсь, Сірожа, то хоч зроби вигляд, що “ти його вже 12 років знаєш”, а не пиши таку дурню, яку ти написав. Бо відповідь в стилі “чого ви до мене домахались, там корупціонери з НФ відкатують росіянам” без доказів, лише підтверджує високу температуру твого горіння і не влаштує навіть твоїх однозвивенних фанатів.

2) Тепер щодо того, що Сірожа оплатив податки в касі. Охотно вірю, навіть незважаючи на те, що податки можна сплатити онлайн і платять їх в звичайній касі, а не у ВІП-залі. І що такого зробив Сірожа що став ВІП-ом банку?

Охотно вірю, тому хотів би крім голослівного горіння, бачити квитанцію.

Але квитанції не буде.

Запомнітє єтот твіт (c)

А знаєте чому? – А тому що:

3) Сірожа не мав за що платити податки. Він не сплачує підприємницькі податки. ПДФО і соцвнески платить роботодавець, тобто ВР.
Він може платити тільки податки з доходів, що отримані поза ВР і зазначені в декларації. Але ці податки він мав сплатити ще до 01.08.2016.(ст.179.7 ПКУ). Вчора було 31.08.2016.

Вчора Сірожа міг платити тільки податки, які сплачують у разі купівлі майна (нерухомого чи нерухомого)…

А це вже дуже цікаво;)) Звідки? За які гроші? Яке майно?

Тому, навіть якщо Сірожа платив податки, то квитанцію він вам не покаже, а буде і далі горіти і виригувати безфактажні байки “Чого до мене домахались???? – Подивіться на них!!!!!”

Автор