Метушіння одного єврооптиміста

Mason Lemberg

Так виглядає послідовність єврооптимістичного політика нової генерації.
Вони наше майбутнє!

3 жовтня 2018
Народний депутат Найєм стає співавтором постанови ВР про введення санкцій проти медведчуковських 112 каналу і телеканалу NewsOne.

4 жовтня 2018
Народний депутат Найєм не підтримує свою же постанову про закриття медведчуковських телеканалів. До цього він бездоказово звинувачував у співпраці з Медведчуком Порошенка, партія котрого проголосувала за постанову про закриття медведчуковських каналів, а депутат Найєм – ні.

12 жовтня 2018
Народний депутат Найєм в твітері пише наступне:
“На сегодняшнем заседании СНБО не рассматривался вопрос санкций в отношении 112 и Ньюзван. Потому это изначально это был торг П.Порошенко с В. Медведчуком. ВспОмните мои слова – вышеназванные телеканалы еще и фильмы будут снимать про ближайших друзей президента и его команды.”
… Типу Порошенко з Медведчуком домовилися.

18 жовтня 2018
Стає зрозуміло, що питання про введення санкцій проти проти медведчуковських 112 каналу та телеканалу NewsOne не могло розглядатися на РНБО, бо постанову ще не підписав Парубій, а Парубій не підписав постанову, бо йому це забороняє робити закон, бо Вілкул з Шуфричем зареєстрували іншу постанову про скасування тої, і потрібно тепер проголосувати спочатку за неї, щоб підписати.

І як ви думаєте, як проголосував пан депутат Найєм за постанову, яка дає можливість медведчуковським каналам уникнути відповідальності?
Правильно! Він разом з Опоблоком проголосував за неї, але постанова не набрала достатньої кількості голосів, і Парубій відсьогодні зможе підписати та направити в РНБО рішення Ради про санкції проти медведчуковських каналів.

Двічі народний депутат Найєм голосував за те, щоб дозволити антидержавну діяльність медведчуковських телеканалів.

Ну а секретні домовленості, звісно ж, між Порошенком і Медведчуком.
Не забувайте!

 

Фото © Facebook Олег Федонюк

Автор