Роковини вимог зняття депутатської недоторканності

Mason Lemberg

Рівно рік тому коло Ради відбулася подія, яку так звана “опозиція” анонсувала та готувалася до неї півроку, цинічно порушивши для цього недоторканність державного кордону України.

Прикрившись вимогами зняття недоторканності, 3-4 телеканали, безліч бабловитих громадських організацій, 11 політичних партій, з яких 2 парламентські, близько 70 народних депутатів, 9-10 кандидатів в президенти, 2 бубенчіка і 1 імператор в екзилі вивели на вулиці Києва 4-5 тисяч 180-гривневих підставок під партійні шмати.

Минув рік.
Про імператора в екзилі всі вже й забули.
Забули про цей кримінальний цирк коло Ради.
Так звана “опозиція” наглухо пересварилася між собою та йде на президентські вибори 10 фронтами, хоч нікому з них нічого не світить.

А що будемо робить з депутатською недоторканністю, зняттям якої вони прикривали цю кримінальну антидержавну дічь коло Ради? Це особливо актуально на фоні вчорашнього сорому.

Де поділися всі ті, хто розказував, що треба йти недоторканність знімати? Ауууу! Де ви?? Чому ви не задаєте запитання тим, хто вас нагло обдурив? Чому ви не кажете, що ці брехливі люди не достойні стати навіть головами колгоспу, а не те що йти знову в політику, тим більше балотуватися на посаду Президента?

Чи ви думаєте, що можна просто так взяти та забути одну з головних вимог суспільства до ВР і обіцянку, яку так щиро намагалися давати всі політичні сили на виборах 2014 року?

Автор