Хто сказав YES своїм амбіціям на президентство? (відео)

Валерій Прозапас

Україна піддалась військовій агресії другої ядерної держави світу і більше чотирьох років протистоїть окупації та інформаційній навалі.

Пройшло шість хвиль мобілізації, в країні більше 300 тисяч учасників бойових дій.

В цих умовах в рамках євроінтеграції прийняті сотні законів, а міжнародний рейтинг змінився з ризикового до стабільного.

Кардинально змінилася спроможність армії. І так, є “джавеліни”.

Більше трьох років не закуповується російський газ, російська монополія вчисту програє в міжнародних судах Нафтогазу.

Український паспорт посів 24 місце в світі, і скоро буде надрукована десятимільйонна біометрика. І так, діє “безвіз”, до якого всі звикли.

На фінішній прямій надання автокефалії українській церкві.

Дипломати бездоганно представляють позиції країни, бо “питання стоїть бути чи не бути українській державі” – каже міністр Клімкін.

І так далі.

І тут.
“Я готовий змінювати країну”, – каже Вакарчук.
“Я не сприйму мир ціною капітуляції”, – каже Тимошенко.

От що б ми без них таких красивих робили, бо ніхто ж не чув ні про які зміни і якраз збиралися капітулювати?!

Проблема цих та інших “бажаючих поруліть” в тому, що вони заперечують здобутки і не гарантують наслідування та закріплення досягнень.

А це ознака комплексів та слабкості як і у всіх, хто любить себе в Україні, а не Україну в собі.

 


Mason Lemberg

Модератор провідного форуму YES, Стівен Сакур звернув увагу, що під час свого виступу Анатолій Гриценко не торкнувся питань війни, окупованого Криму та Донбасу, а також жодного разу не згадав Росію. Стівен Сакур припустив, що Гриценко не хоче, щоб йому згадували його неефективну роботу на посаді міністра оборони, коли не зміцнювалась оборона України.

«Дуже цікаво, що у сьогоднішній вашій промові ви вирішили не торкатися конфлікту на Сході, ситуації в Криму, конфлікту з Росією. Хоча, ви – колишній міністр оборони. Ви не згадали… тому що не вважаєте, що це буде однією з головних тем майбутніх виборів, чи ви непокоєтесь через те, що хтось пригадає вашу роботу на посаді Міністра Оборони, і те що ви не змінювали збройні сили країни?..», – запитав політика модератор форуму YES (на відео з 15:10 хв – ред.).

 

Ось це і називається журналістикою.
І якби вона в нас була, то в нас зараз не було би йуль і гриценків в кандидатах, бо їм би прийшлося пояснювати про беззаставні кредити під 3%, про новий неформальний формат перемоги від гриценка.

А так, беручи гроші за джинсу, особини з журналістським посвідченням, просто вбивають державу, купаючи її в морі популізму та наївно сподіваючись, що їм допоможуть ці криваві гроші під час чергового голодомору в Новій Малоросії.


З очей капали сльози, з вух текла кров, але я це зробив.
Я вислухав виступ Юлії Тимошенко на Ялтинському форумі.

І маю декілька новин для прихильників низьких тарифів та інших видів сідання на пляшку.

Ви знаєте, як ваша Юля збирається виконувати обіцянку дешевих тарифів?
Виявляється, вона на посаді Президента зробить все, аби в Україні існував ринок газу.
Я розумію, що ваш рівень кваліфікації далекий для того, щоб усвідомити цю фразу, тому я її поясню у відповідності до ваших мрій:

По-перше: ви напевне не знаєте, але Президент не має таких повноважень організовувати ринок газу. І в принципі немає таких повноважень, це задача Кабміну, Нафтогазу. Але Юля вміє підписувати угоди всупереч законам, правда, потім трохи присідає в Качанівку… але то таке..

По-друге: А пам’ятаєте, як ви голосно кричали, що “НАДРА НАЛЕЖАТЬ НАРОТУ!” згідно Конституції, і тому український газ вам мають надавати безкоштовно? Пам’ятаєте, так? А тепер послухайте виступ Юлії Володимирівни і почуйте, що ВАШІ НАДРА НАРОТУ НЕ НАЛЕЖАТЬ, і вона буде віддавати їх у власність іноземним інвесторам.
І тепер іноземні інвестори будуть продавати вам газ дешевше, ніж зараз продає Нафтогаз. Я, звісно, знаю, що рівень вашого інтелекту невисокий, але мабуть смішно і вам. Але ж нагадаю, що Юлія Володимирівна вам розказувала, що “НАДРА НАЛЕЖАТЬ НАРОТУ!” і газ вам безкоштовно.

По-третє: Щоб зробити газ ще дешевшим для вас, Юлія Володимирівна буде закупляти зріджений газ. А нічо, що він на 20-30% дорожчий того газу, який ми купляємо за кордоном? Ні, це потрібно робити задля незалежності від газпрому, і це інвестиція в майбутнє, але це нам коштуватиме додатково, а зовсім не дешевше.

І останнє: Оскільки ви тепер, після таких обіцянок, отримаєте “дешевий газ” в рази більше ніж зараз, то й за субсидії можете забути.

З чим вас і вітаю! Ви – довбой*и!


Алексей Петров

Смотрел пламенную рэчь Юлии Владимировны на Ялтинском форуме YES. Ловил каждую букву и все запятые. Плакал, размазывал сопли умиления по щекам, фломастерами рисовал на чехле с удилищами и обоях логотип ейной партии. (Жена увидит, прибьёт).

Столько всего нового. «Мы сделаем… Мы можем… Я знаю… Люди хотят… Они мечтают…». Каждая фраза непривычна. Новый курс – он во всем новый. Я правда очень ждал, хотя бы одной, пусть самой маленькой, ничтожно-завалящей фразы начинающейся привычным «Я сделала», но увы. И про блокчейн почему-то ни слова. Да и за IT-принтеры умолчала. Передумала, шо ли?

А вот про газ мне понравилось. Газ будет дешевый. Очень. Вона рынок значит газовый сделает, иностранным инвесторам его отдадит, и те уже нам газ дешевый ведрами поставлять будут. Сколько надо, столько и будет дешевого газа…

 

Фото YES © 2018. Фотографи: Сергій Іллін, Олександр Індичий та Олександр Пілюгін