22-23 серпня у Києві відбудеться міжнародний волонтерський та ветеранський Форум «Там, де ми – там Україна»

22-23 серпня у Києві в Мистецькому арсеналі (вул. Лаврська, 10-12) відбудеться міжнародний волонтерський та ветеранський Форум «Там, де ми – там Україна».

Мета заходу – висвітлити необхідність формування коректних та ефективних державних політик у сфері соціалізації ветеранів та залучити представників влади до цього процесу.

Серед учасників – представники більше 120 ветеранських та волонтерських організацій з різних регіонів України та з-за кордону.

У роботі Форуму візьмуть участь Президент України Петро Порошенко, Голова Верховної ради Андрій Парубій, Віце-прем’єр-міністр Генадій Зубко, в.о. Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, народні депутати Андрій Тетерук, Ірина Фріз, Ірина Геращенко, Оксана Корчинська, представники Міністерства оборони та Генерального штабу.

Основні спікери та модератори дискусії – представники ветеранських та волонтерських організацій: Оксана Гаврилюк, Віталій Дейнега, Олександр Терещенко, Ілля Шполянський, Леся Василенко, Івонна Костина, Андрій Козінчук, Євгеній Жуков, Кирило Недря, Ахтем Сейтаблаєв, Ігор Чернецький, Анна Гвоздяр, Юрій Гріненко, Тарас Ковалик, Віталій Гайдукевич та ін.

Співорганізатори Форуму – Благодійні Фонди «Інформаційно-координаційний центр» та «Повернись живим», партнери – Комітет ВР України з питань УБД та учасників АТО, а також Постійна делегація України в Парламентської асамблеї НАТО.

Робота форуму відбуватиметься за 7 панелями:

22 серпня

Панель №1. Держава для ветеранів. Презентація проектів державних політик у сфері соціальної адаптації ветеранів.

Панель №2. Іноземний досвід соціалізації ветеранів.

Панель №3. Біржа ветеранських проектів.

23 серпня

Панель №1. Надійний тил. Роль волонтерського руху в російсько-української війні.

Панель №2. Волонтерські законодавчі ініціативи.

Панель №3. Питання медичної реабілітації.

Панель №4. Напрямок героїзації української армії, ветеранів та вшанування пам’яті.

Акредитація представників ЗМІ:

vet_forum@ukr.net

Ірина Сампан +38 (095) 6961056

Маргарита Наріяускайте +38 (093) 6607269

Звертаємо Вашу увагу!

Зареєструватися на перший день роботи форуму необхідно до понеділка, 20 серпня, 18.00. На другий день акредитація завершується до кінця дня вівторка, 21 серпня. Вхід учасників та преси буде відбуватися виключно за списками. Через заходи безпеки 22 серпня на територію арсеналу можна буде потрапити до 9.00!!!

Джерело

Автор