Карнавал мракобісся пройшов вулицями столиці

Mason Lemberg

Звізши стадо кріпаків до Києва, гусня хотіла показати, що володіє ситуацією, що феесбеславіє продовжує бути панівною релігією в Україні і #онініпозволятніпрастят

Натомість все, що вони показали, називається одним простим словом – “огида”.
Огида, бо в 21 столітті, в центр європейської держави, феодали завезли кріпаків-мракобісів з 17-го століття.
Огида, бо все це не має жодного стосунку до релігії та віри – це парад марнославства, на якому дуже добре видно контраст між пихою та багатством “служителів бога Володі Путіна” і кріпаками в дешевих смердючих обносках.
Огида, бо дешеві гівномети, які звуть себе “журналістами”, подають цей смішний цирк як значущу подію, називають кріпаків “вірянами”, називають оптову доставку кріпаків словом “з’їхалися”, називають московську секту українською церквою і т.д.

Тому я все ж радий, що цей карнавал мракобісся та марнославства пройшов вулицями столиці. Щоб кожен з нас ще раз міг переконатися в тому, що феесбеславіє – це не релігія, це сектанство для кріпаків, щоб кожен ще раз міг побачити, як виглядає той шлях назад, шлях в нікуди, шлях до поневолення. Щоб кожен з нас, роблячи цивілізаційний вибір в 2019 році, потім не казав “а я не знав, а я думав”.

Тому подивіться ще раз на це все. Отак виглядає малоросія-2019, куди вас знову хочуть запхнути обманом і брехнею.

Автор