Хороші новини. 23 липня 2018 року

Алла Комарова

Позитив на РадіоТисячіМазеп вже чекає на ваші лайки. 😉

В.о. Міністра фінансів Оксана Маркарова у Лондоні підписала Багатосторонню конвенцію MLI! Які можливості угода MLI відкриває перед Україною та як допоможе у боротьбі з ухиленням від оподаткування.

В Україні побудують ще один завод деталей для Volkswagen. Цієї осені німецько-японська машинобудівна компанія Sumitomo Electric Bordnetze планує ввести в експлуатацію першу чергу підприємства з виробництва автомобільної електропроводки в приміщеннях Хмельницького механічного заводу.

У І півріччі 2018 промислове виробництво зросло на 2,5% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

У Вінниці 7 вересня заплановане офіційне відкриття нового сучасного заводу компанії «UBC GROUP» – одного з найбільших виробників промислового холодильного обладнання в Східній Європі.

Україна увійшла в топ-10 країн за легкістю ведення корпоративного бізнесу, зайнявши 6 місце.

Міністерство фінансів України отримало офіційну сторінку у терміналі Bloomberg. Відтепер кожен користувач Bloomberg може отримати інформацію про календар аукціонів українських облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП), оперативну інформацію про оголошення і результаті аукціонів.

Український Go To-U отримає 15 тис. Євро і акселерацію за перемогу в конкурсі від Volkswagen. Стартап Go To-U став переможцем конкурсу стартапів VWFS Startup Battlefield, організованому компанією Volkswagen, і потрапить в Future Mobility Incubator від Volkswagen.

Протягом січня-травня обсяг двосторонньої торгівлі з Ізраїлем зріс на 5,8%.

Компанія PepsiCo має намір побудувати в Україні підприємство з виробництва чіпсів ТМ Lay’s. Очікується, що оголошення про офіційний вихід на ринок ТМ Lay’s буде зроблено восени цього року. Ймовірно, що завод із виробництва чіпсів, який планується побудувати на базі ТОВ «Сандора» у Миколаєві, буде запущено у тестовому режимі взимку 2018/2019 років.

У липні 2018 року розпочинає свою діяльність нове виробництво по вирощуванню шампіньйонів в Білоцерківському районі Київської області. До кінця року планується запуск двох черг загальною площею вирощування 1,5 га. Після запуску другої черги будівництва загальна потужність підприємства складе 15 800 кв м вирощування або 150-180 т гриба при виробництві на Фазі II компосту і близько 300 тонн при виробництві на Фазі III компосту. З таким обсягом виробництва підприємство буде найбільшим виробником грибів в Київській області.

***

А на фото те, як робляться та скільки коштують всі ті прості та чесні, чисті та бідні півваренички. Дешево коштують, скажу вам відверто. Але ж я, наприклад, свої добірки взагалі даром роблю. Але чи можна сказати, що добрі новини – дешевші?

Автор