Хороші новини. 11 червня 2018 року

Алла Комарова

Всім доброго ранку на хвилях #РадіоТисячіМазеп, де просто зараз гарні новини понеділка, 11 червня. Мій фаворит – остання новина 🙂

Мін’юст запустив серію інформаційно-навчальних роликів «Знай своє право на землю».

Одеський нафтопереробний завод перейшов в управління Фонду держмайна. У вересні минулого року Кабмін схвалив передачу майнового комплексу Одеського НПЗ Фонду держмайна. У липні Апеляційний суд Одеської області підтвердив попереднє рішення Суворовського райсуду Одеси про конфіскацію заводу на користь держави. Раніше підприємство належало екс-депутату часів президента Віктора Януковича Сергію Курченку. Відповідна процедура передачі підприємства була нарешті здійснена близько тижня тому.

«Львівелектротранс» співпрацюватиме з міським «Центром розвитку туризму» та запровадить туристичний абонемент Lviv PASS. А ще транспорте підприємство запускає спільний абонемент із велопрокатом. Придбавши цей абонемент, користувачі зможуть брати велосипеди на прокат у мережі станцій Nextbike та користуватися послугами електротранспорту одночасно. Вартість такого абонементу на місяць використання складатиме 250 грн.

За рік понад 555 тисяч громадян України скористалися всіма перевагами безвізового режиму.

НБУ подав нові позови в суди Швейцарії та України проти Коломойського щодо виконання ним зобов’язань за наданими у 2016 р. особистими поруками на користь НБУ. Мета – погашення заборгованості на 10 млрд грн.

Нова грузинська авіакомпанія MyWay Airlines запускає регулярні рейси за напрямком Тбілісі-Харків. Myway літатиме двічі на тиждень на напрямку Тбілісі-Харків-Тбілісі. Рейси виконуються щонеділі та щосуботи.

А авіакомпанія «Yanair» та міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького відкрили новий рейс Львів-Батумі. Регулярні рейси здійснюватимуть двічі на тиждень: кожного вівторка та п’ятниці.

І, нарешті, новина, у якій прекрасно все: на Волині неподалік села Радовичі Турійського району колишній начальник митниці відкрив оленячу ферму. Ферма розрахована на 500 голів благородного оленя. Наразі тут сотня тварин. Поки прибутку ферма не приносить. Власник господарства планує продавати самців та вагітних самок, також продавати молоді роги (панти). Продавати тварин на м’ясо власник не планує.

Автор