Кремль знову змінює тактику

Олександр Костюк

Тактика кремля по використанню наших націоналістів-радикалів змінилася, стала хитрішою.

Обирають теми, які викликають реальне обурення патріотичного суспільства, чутливі для суспільства. Крисін, цигани, Лусваргі, Інтер (по Інтеру вирішили підсилити ефект штучно зліпленим вкидом по Доманському). В результаті радикали отримують гарний піар, образ Робін Гудів, який завжди подобається народу.

Але кінцева мета одна: підмінити державу. Підмінити державні органи незрозумілими, невідомо кому підпорядкованими формуваннями: нацдружинами, С14, Коханівськими, Корчинськими і т.п.

Не вдалося розвалити державу прямим вторгненням, спробували рєволюціями.
Не вдалося рєволюціями – будуть пропихати на посаду президента кремлівську маріонетку.
Будуть дискредитувати самі вибори, влаштовуючи з них цирк за участі пєвцов, клоунів, Дарт Вейдерів та усатих палковніков, щоб викликати у народу байдужість, негативну реакцію, несприйняття виборів і самої державної влади.
Будуть пропихати у ВР та органи влади всіх рівнів проросійських агентів впливу, радикалів або просто нездарних Савченок з Парасюками.

Паралельно – підточувати державу, стиха перебираючи її функції в руки деструктивних, керованих кремлем радикалів, які дуже рвуться “наводити порядки” в наших містах та селах.

Автор