Хороші новини. 23 квітня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку, країно! Вівторок на Радіо Тисячі Мазеп – час гарних новин понеділка. Їх було зовсім небагато, але сподіваємось, це просто важкий понеділок, а не норма 😉

Унікальний завод із виробництва залізобетонних виробів і конструкцій розпочав учора свою роботу в колись занедбаних цехах заводу «Пресмаш» на Столбовій вулиці в Одесі. Зараз у цеху діють три виробничих стенди, кожен довжиною 128 метрів. Тут формується залізобетонна плита, за шість годин, завдяки спеціальній технології сушіння, вона вже готова до порізки. Високотехнологічне обладнання максимально автоматизоване: у виробництві задіяно всього 20 чоловік.

У Києві мають намір запустити мережу прокату електромобілів і створити відповідну інфраструктуру. Для реалізації проекту столична мерія вирішила провести конкурс із залучення інвестора.

ТОВ «Сільськогосподарське підприємство (СП) «Нібулон» здійснило транспортування першого мільйона тонн вантажів по річці Південний Буг.

Понад 60% структур Генерального штабу Збройних сил України вже переведені на стандарти НАТО.

Міжнародна федерація воднолижного спорту та вейкбордингу (IWWF) підтвердила проведення Чемпіонату Європи і Африки з вейкбордингу в 2019 році в Києві.