Чи реформатори Самопоміч з Садовим?

Mason Lemberg

Були часи коли я думав, що Самопоміч – це не прокремлівська партія, а просто партія зомбаків, яких обдурили, зазомбували, яких садовий тримає на гачку через грошові, майнові чи корупційні питання.
Цю версію, і відповідне трактування подій через призму цієї версії, я використовував довгий час, незважаючи на сімьйонів, єгорків, брехню про плани мореля, про здачу Донбасу і т.д.

Десь рік тому, під час “блокади”, коли стало зрозуміло, що ці люди відверто брешуть (нагло, в очі, а не просто помиляючись), брешуть явно в інтересах кремля, я зрозумів, що помилявся зі своєю версією того, чим є партія самопоміч.

Зараз я бачу іншу річ.
В 2014-2015 роках в Самопоміч вступали багато людей. Партія позиціонувала себе як партія нового взірця, реформаторська партія. Власне, за це й голосували виборці на парламентських виборах. Власне, тому партія мала б брати в свої ряди професіоналів, реформаторів…

А тепер давайте подивимося, кого вони туди набрали: сімьйонів/єгорок і їм подібних набрали.
Нехай, могли помилитися в 2014. Але ж не виключили? Гопко виключили, а сімьйона – ні.
А пам’ятаєте, як Харківський з’їзд Самопомочі висунув сімьйона (вже зашквареного на той час сімьйона) кандидатом в мери Кривого Рогу? Висунув сотнями голосів “за” і тільки декілька “проти”? Це так “реформатори” голосують?

А тепер випливає, що членами партії є “тячівські засранці” і подібна шушваль. Це так реформатори виглядають?

Я до чого веду? Я веду до того, що задеклароване Самопоміччю в 2014 році реформаторство ніяк не відображене в кадровому складі партії, причому на всіх рівнях. Де ж ці реформатори? Хто вони?
Зате на всіх рівнях відображені відбиті, деструктивні елементи, метою і єдиним вмінням яких є клоунада/руйнування.

Тому й задаю питання: а може те, що ми бачили протягом цих 4 років від Самопомочі планувалося з самого початку? З самого початку планувалася антиукраїнська деструктивна діяльність? У всякому разі така версія пояснює всі брехні і всі деструктивні дії Самопомочі і садового.