Сім причин міхоботу переїхати до Грузії

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Чому міхобот зобов’язаний бажати покинуту цю мерзенну, жалюгідну та невдячну Україну і щиро бажати переселитися на ПМП до заповітної Грузії? Перелічу свої погляди.

1. В Грузії нема Петра Порошенка.

2. В Грузії нема мене, Алана Левітова, Івіна Виговського та інших порохоботів (вибачте кого забув).

3. В Грузії існують поліція, реформована Міхо, прокуратура, реформована Міхо, та суди, реформовані Міхо. В Україні таких (слава Богу) немає.

4. В Грузії Міхо створив для бізнесу дивовижні умови, які його наступники ніяк не погіршили, – світові експерти свідчать. Тобто міхоботи мають шанс добряче розбагатіти, хіба ні?

5. В Грузії – реформована Міхо освіта. Нащо міхоботам ті жалюгідні експерименти міністра Гриневич?

6. В Грузії – реформована Міхо медицина. Не треба терпіти наших корумпованих лікарів, які лише й роблять, що саботують благі наміри міністра Супрун!

7. В Грузії бракує прибічників Міхо! Клята несвідома інфантильна частина населення Грузії, яка не розуміє благих реформ Міхо, і через яку партія Міхо від дня його відставки не здатна виграти в Грузії жодних виборів, ламає всі благі наміри великого реформатора! Але притік українських міхоботів в Грузію на ПМП докорінно змінить ситуацію і зможе повернути в Грузії Міхо у президенти.

І знову зацвітуть реформи! І баригам не буде чого сказати у відповідь на очевидне! І режим бариг в Україні тоді паде сам!

Хіба ні? Хіба воно того не варте, питаю я вас?

То, як на мене, міхоботи просто зобов’язані облишити порошенківську Україну і рушити туди! До першоджерел! До Святого Граалю реформ і процвітання!

А ви як гадаєте? Скільки міхоботів рушить до Грузії обетованної, а скільки обере лишитися в барижній, злиденній корумпованій Україні?

PS. Щиро перепрошую у грузинів і мешканців Грузії, якщо мій пост їх скривдив. Не мав такого наміру. Грузія – дивовижна країна. А пост – не про Грузію.

Автор