Зрадники України відповідатимуть перед Україною

Дмитро Вовнянко

Няшу-Поклонськую досі не позбавили укранського громадянства – нардеп Сірожа Квартирний чергову зраду розганяє.

Звісно не позбавили. І не мусимо позбавляти. Тому що всі ми НЕ ідіоти. Тому що позбавити Няшу-Поклонську українського громадянства означає офіційно визнати її громадянкою Росії і дати сховатися їй за недоторканість депутата держдуми РФ.

Але. Офіційно Україна Няшу-Поклонську громадянства НЕ позбавляла. Офіційно Україна не визнає ані псевдореферендуму в Криму, ані виборів у Криму до російської Держдуми (за якими обралася Няша). Офіційно Няша-Поклонська для нас не представник російської влади, а наша громадянка, а відтак – злочинниця. Зрадниця і колаборантка.

Я думаю, саме через це Няша-Поклонська зараз не поспішає з Росії виїздити за кордон. Знає, гидота, що за позовом України будь-яка європейська країна може її видати не Москві, а нам – і тоді чхати нам буде і на волання Москви, і на лемент самої Няші.

Вона – наша. І термін на галицькій зоні (її там із нетерпінням чекають) тягнути вона буде у нас. За зраду.

Щойно наші НЕ обміняли на наших полонених пацака Мефьодова, зловленого після бійні в Одесі 2 травня 2014 р. Повезли про всяк випадок на Донбас, але вдалося обійтися – його і не обміняли. Чувак знову під судом – смакує українською буцегарнею. Вже скоро 4-й рік, як.

До зрадників бути добрішими немає жодних підстав. Тому позбавляти Няшу-Поклонську українського громадянства не можна ані в якому разі.

Автор