Чи вам кортить диктатура з Агітпропом?

Дмитро Вовнянко

Шановні френди! Коли наступний раз вам захочеться написати мені щось про невідкладну необхіднсть установлення в країні чіткої інформаційної політики, будь ласка, прочитайте оцей текст і добряче замисліться.

Збережіть собі цей текст, аби перечитуючи його, щоразу згадувати, що головний противник чіткої інформаційної політики в Україні – демократичні українські ЗМІ.
Що установлення чіткої інформаційної політики неможливе без перемоги над українськими демократичними ЗМІ, з усіма подальшими наслідками у вигляді повного розриву з Європою (яку і наші рідні журналісти, і їхні європейські колеги поставлять до гори дригом) та створення Агітпропу – бо коли з вільними ЗМІ порозуміння нема, інформувати населення здатні тільки от такі структури. А для створення Агітпропу необхідна умова – диктатура.

Точно кортить?

Збагніть, наші рідні демократичні ЗМІ цілковито влаштовує все те, що ми маємо в державі, навіть якщо всім цим інформаційним безладом залюбки користується ворог.

І я для себе бачу лише один вихід – лишати все як є, і діяти так, як діємо зараз.
Так, хреново, але якось викручуємося.

Не згодні? Ваше право. Тільки спершу – прочитайте наведений текст.

Посилання на авторський пост в ФБ:

свобода слова і вираження поглядів? плюралізм думок, альтернативи і критика? забудьте. війна! треба боротись з колаборац…

Posted by Nadiia Babynska Virna on Dienstag, 26. Dezember 2017

Автор