Є від чого понервувати борцунам

Дмитро Вовнянко

Вчора перед сном уважно прослухав “плівки Луценко” і, здається, почав розуміти не тільки причину масового забігу борцунів від Міхо, а й нинішню їхню реакцію на всі ці події – стримано-очікувальну у Найєма і Гриценко, і агресивно-істеричну у Заліщук.

По-перше, надані записи явно схожі на правду, якраз реакція борцунів на них – найкращий доказ. Другий фактор – не полінуйтеся, прослухавши запис за певний день, глянути у стрічку новин, аби згадати, що того дня сталося. Сюрпризи гарантую.

По-друге, запис зроблений не просто кимось з оточення Міхо або Курченко – він явно зроблений отою самою довіреною особою Курченка, імені якої не називають. Погляньте на відеозаписи і прикиньте, де мусила знаходитися камера. Тобто та довірена особа – агент СБУ або СЗР (і дай Бог аби тільки їхній), і знає не тільки те, що відображено на записах.

По-третє – дуже схоже на те, що панове борцуни брали гроші у Бені і у Курченка за забезпечення їхніх інтересів на одних і тих самих підприємствах. Одеському припортовому, наприклад. Тобто панове борцуни намагалися і Беню, і Курченка – кинути.

На знаю за Курченка, а останньою особою, яка намагалася конфліктувати по бізнесу навіть не з самим Бенею, а з бізнесменами з його оточення, був Максим Курочкин, героїчно загиблий від кулі снайпера на подвір’ї Святошинського суду м. Києва.

І нарешті, головне, на що вже й так звернули увагу читачі. Якщо СБУ добуло записи розмов Міхо з Курченко, нема ані найменшої гарантії, що воно не роздобуло записів самих нардепів з ду-у-у-уже цікавими людьми.

Сурков, Володін, Захарченко… Дофантазуйте самі. Брати гроші у Москви проти “злочинної влади” – традиція українських зраднюків ще з часів Винниченка.

Захисні реакції нардепів продиктовані їхнім життєвим досвідом і професійними навичками. Досвідчені журналіст і військовий, відповідно, Найєм і Гриценко, поводяться згідно ГОСТів – дистанціювалися, вичікують і не говорять зайвого. Заліщук поводиться так само стандартно – як зловлена на неподобстві бабаська.

І отут виникає дивовижне питання, від кого, власне, ГПУ отримала означені плівки? Від СБУ? Від СЗР? Людина з оточення бізнесмена – гаманця Янука, яка явно давно в розробці у ФСБ? А що як записи ГПУ отримала від агентури одної цікавої служби, чия контора розташована у спальному районі тихої і милої Вірджинщини?

Зрозуміли? 🙂

Є від чого понервувати борцунам…

Еврооптимисты открещиваются от союза с Саакашвили.

Posted by The Catfather on Donnerstag, 7. Dezember 2017

Автор