Щодо політичних прогнозів на цей тиждень

Менше всього мене непокоять анонсовані на завтра мітинги-шмітинги “за низькі тарифи”.

Все це показуха за 80 грн на 2 години.

Скажу більше: будь я “владою”, я би був прямо зацікавлений і всіляко стимулював би такі ватомітинги проти себе.

Абсолютно очевидно, що в клоунів, які їх організовують, немає ні плану, ні підтримки, ні ресурсів, ні віри в кінцевий результат. Єдина мета – зірвати голосування цього тижня і піти на канікули.

Єдина мета – “чим гірше, тим краще”.

Тому трохи більше мене непокоїть анонсоване блокування трибуни.
Воно би мене не непокоїло взагалі. Ми добре знаємо як ляшко блокував трибуну.

Але у клоунів з’явився новий аргумент. Аргумент називається савченко. Тому, я не виключаю можливості що буде розіграно щось подібне до історії кужель-Тетерук, коли дзьобнута надія полізе когось бити, а потім розіграють цілий спектакль в інформаційному полі і підуть на канікули.

Але більше всього мене непокоїть суспільство, суспільство, яке привело до влади таких скотів, проголосувавши за них. Суспільство, яке спокійно спостерігає за їхньою антидержавною діяльністю, спокійно спостерігає за їхніми проплаченими ватінгами і навіть підтримує такі ватінги, продовжуючи вестись на ці маніпуляції і вірячи, що йуля бореться за їхні справедливі тарифи.

Для таких нагадаю, що “справедливі тарифи йулі” вже один раз привели до фактичного банкрутства Нафтогазу і збільшення держборгу на $23 млрд. всього за 2 роки. Ці борги ми відхаркуємо зараз.

В 2014 році ми віддали кредиторам 121 млрд. грн. = чверть бюджету, в 2015 віддали 93 млрд. грн, в 2016 віддамо близько 100 млрд. Віддали замість того, щоб інвестувати в економіку, в реформи, в медицину, в військо.

Тому думайте, перш ніж далі нести маячню про ” боротьбу за дешеві тарифи”, тим самим беручи участь в “безпрограшній лотереї” взірця 90-х з рулеголовою ведучою родом з 90-х.

Автор