Три важливі нюанси по результатах сьогоднішнього голосування

Mason Lemberg
Нюанс 1. Сцикуни

Подивіться уважно на це відео

Подивіться уважно на реакцію так званого “героя” “семенченка”. Рука невміло (це не блок) вилітає вже після удару, потім типова реакція собаки з піджатим хвостом: втікання з місця події (він підсвідомо пішов звідти) і махання руками на безпечній відстані. Що найсмішніше така ж реакція передалася тому кабану, що стояв збоку. А він аж ніяк не менше Тетерука і навіть не отримував в вухо.

Таке неможливо зіграти. В такі моменти якраз видно, хто є хто. Можна, звичайно, “блокадствувати” на залізниці прикриваючись тітуханами і недоторканістю, можна не впускати охоронців ВР в туалет, де ти запалив димовуху, бо в тебе недоторканість, можна героїчно кидати ту димовуху, але коли ти за це отримуєш в вухо, то тут проявляється твоя справжня суть – ти сцикло, як і ті, що біля тебе.

Реакція кужель на передньому плані теж показова  Але то інша історія

Нюанс 2. Відпрацьовують явно

4 (ЧОТИРИ) рази Мустафа Найєм видаляв мої коменти в себе в фейсбуці (останній скрін мого попереднього посту), щоб люди не побачили, що він явно бреше і маніпулює. Це була його мотивація видаляти коменти. Моя ж мотивація постити 3 рази заскрінені коменти, була в тому, щоб побачити наскільки “пригорає” і наскільки наполегливо чувак буде нести в маси те, що йому сказали, навіть якщо це явне фуфло. Як бачите… тримають за коки міцно.

Це, звичайно, не моє діло, але по старій дружбі я б порадив Мусі, як найрозумнішому і 2-му по сміливості з тої компанії, сходити в гості до Василя Сергійовича. Як відомо, “чистосердечное признание смягчает наказание”. Бо ця х-ня до добра не доведе і сніжний ком буде ставати все більшим, рано чи пізно накриє з головою.

Нюанс 3. Недовіра і деградація

Пам’ятаю як 2 роки тому я намагався довести, що то все брехня, нема ніякого зливу Донбасу, капітуляції, амністії, пам’ятаю як тикав в морду тим, що самопоміч, йуля і інші підтримували законопроекти до голосування 31.08.2015. Не допомогло. Істерика в інтернеті, істерика на ТВ, істерика в ВР, як наслідок граната, 4 загиблих Героїв і сотня поранених під ВР.

На днях була зроблена та ж спроба і ті ж “аргументи”, але крім не зрозумілих персон які розносили блювотиння про ригів, шоколад, бариг, амністію ніхто на це не повівся. Навпаки.

Тому, смію припустити, що вчора та вся зашкварена кремлівська пздота пройшла точку неповернення.
І це не мої фантазії чи бажання і тим більше не погрози, але дивлячись на тренд недовіри, вашої деградації, років через 2, спокійний і терпеливий український народ буде вас натурально пздити.