Мураєв втік, а в мураєвщини все добре

Ірина Геращенко

Оголошення підозри Мураєву, який давно втік, – це продовження серіалу «слуга народу», сто пʼята серія. Йому дали виїхати з країни, хоча сигналів про його антиукраїнську діяльність було повно.

Напередодні вторгнення західні ЗМІ опублікували сенсаційні статті, що РФ готується змінити владу в Києві, й один з її ставлеників – Мураєв.

Але СБУ і ДБР ганялися за картинами Порошенка і шпигували за опозицією, до Мураєва в них питань не було. І той ходив по ток-шоу, розповідаючи про погану Україну і мір.

Мураєв втік, в мураєвщини все добре.

У слідства немає запитань до керівників, редакторів і ведучих телеканалу НАШ та інших промосковських телепомийок, які мало чим відрізняються від російських пропагандистів. Це вони включали в свої ефіри бойовиків ЛДНР, Шарія і іншу наволоч.

Більше того, зараз ці добродії працюють в марафоні, на російськомовних телеканалах ДОМ/Freedom і отримують зарплати з українського бюджету, тобто і з податків воїнів ЗСУ.

Тигран Мартиросян
Із січня 2020 року працює на каналі «Україна 24» і бере участь у марафоні «Єдині новини».

Тетяна Гончарова
З грудня 2021 року працює на телеканалі «Рада», ретельно виконує темники, блокує доступ опозиції до ефірів і веде блоки марафону «Єдині новини».

Назар Довгий
Працює на телеканалі «Рада» і долучається до марафону «Єдині новини».

Це неповний перелік пропагандистів, які, за словами міністра Ткаченка, «виправилися».


Сергій Марченко

Дивіться, як зає*ісь виходить. Мураєв – державний зрадник. Отримав підозру бо, за даними СБУ, “використовував підконтрольний йому телеканал “Наш” для масового поширення кремлівських наративів в інформаційному просторі України. Таким чином він (Мураєв) цілеспрямовано використовував власний медіаресурс для маніпулювання громадською думкою українців в інтересах РФ”.

А ось Тигран Мартиросян. У 2018-19 роках він очолював телеканал НАШ, який, за словами СБУ, маніпулював громадською думкою українців в інтересах московії.

Можливо, директор телеканалу, який фізично забезпечував роботу телеканалу НАШ у інтересах агресора теж отримав підозру, як і його роботодавець?

Ніт! Служба безпеки України вважає, що “викривлену інформацію” в ефір подавав Мураєв особисто, а керівник його телеканалу НАШ нічого не знав про маніпуляції громадською думкою каналу, яким він керував.

Можна тільки порадіти за нашу Службу Безпеки, яка, очевидно, є найбільш довірливою спецслужбою у світі.

А поки СБУ чекає Мураєва із-за кордону, Тигран Мартиросян продовжує вчити нас любити Батьківщину в якості диктора Єдиного марафону. Так, кращої кандидатури висвітлювати війну, ніж державний зрадник, в Єдиному марафоні не знайшли.

Воно, дуже смішно, звичайно. Але це дуже крізь сльози той сміх. Бо через таку беззубість правоохоронців, через дії зрадників вмирають живі люди, яких не повернеш.

 

Детектор Медіа: Єдині з Медведчуком? Ведучі спільних марафонів, які раніше працювали на кума Путіна

У «Єдиних новинах» досі працюють люди, які очолювали канали Медведчука, піарили Мураєва та вели марафон «Тхне Соросом».

 

Фото: Главком

Автори
, ,