Фонд Порошенка отримав відзнаку Національного конкурсу «Благодійна Україна» (фото, відео)

Марина Порошенко

Фонд Порошенка отримав відзнаку Національного конкурсу «Благодійна Україна» у номінації «Всеукраїнська благодійність»

Для нас дуже цінно і почесно отримати цю нагороду, адже
благодійність – це те, чим наша родина, наш фонд і наші організації займаються вже понад 25 років, продовжуючи найкращі традиції української благодійності, яка йде своїми коренями ще в часи Київської Русі та Гетьманщини.

Адже допомога і підтримка нужденних – це генетичний код нашої нації. Українські меценати
протягом століть будували церкви, бібліотеки, школи, шпиталі та притулки для дітей сиріт

Сучасна ж Україна взагалі вражає увесь світ рівнем нашої благодійності та волонтерства. Для міжнародної спільноти ми стали не лише країною з найвідважнішою армією, а нацією-благодійником. Бо не існує завдань, які не під силу нашим волонтерам.

І команда Фонду Порошенка теж не раз це доводила, коли нам вдалося першими серед структур приватного неурядового сектору, отримати від італійського уряду експортну ліценцію на закупівлю бронемашин MLS SHIELD чи британські ліцензії на закупівлю бронемашин Spartan, чи придбання унікального безпілотного роботу THeMIS для евакуації поранених з поля бою.

За цей час ми передали Збройним Силам України та батальйонам територіальної оборони сотні одиниць техніки. Це – повнопривідні пікапи, бронемашини, вантажівки, танкові тягачі, безпілотники для аеророзвідки, прально-лазневі комплекси для наших воїнів та пересувні автомобільно-ремонтні майстерні. А також десятки тисяч одиниць форми, засобів захисту, продуктів харчування та медикаментів.

На жаль, повномасштабна війна триває, і сьогодні кожен новий день посилає нам все нові і нові виклики. Але як наші воїни не мають права на втому чи слабкість, так і ми не маємо права на зневіру чи зупинку. Адже лише спільно ми зможемо досягти такої омріяної всіма нами Перемоги!

Тож дякую всім, хто допомагає.
Слава Україні! І слава Збройним силам України! 🇺🇦


Петро Порошенко

Вже понад 25 років Фонд Порошенка займається благодійністю. Мало чи багато, скажете ви, але для нас з Мариною це вже стало справою життя.

Будівництво лікарень, шкіл, інклюзивних центрів. Допомога продуктами харчування, медикаментами. Допомога Збройним Силам України….

Останні півтора року Фонд Порошенка змінив офіс на склад, з якого сотнями маршрутів на фронт їхала техніка та зброя.

Для нас з Мариною та Фонду велика честь отримати Всеукраїнську нагороду за благодійність. Ця нагорода – це підсумок діяльності нашого фонду, який, як і мільйони людей по всьому світу, також наближає нашу перемогу.

Доля України зараз, як і кожного українця, вирішується на фронті. Фонд Порошенка, наша команда і надалі робитимуть все для зміцнення Збройних Сил. Разом – переможемо!

Автор