Винні вони всі, без винятків

Тамара Горіха Зерня

Вночі росіяни розбомбили ліцей і гуртожитки у Ржищеві на Київщині, є загиблі і поранені, завали ще розбирають.

Цей акт тероризму ніяк не вплине на перебіг війни, не змусить українців змінити своє ставлення ні до росіян, ні до нашої влади. Він не принесе росії жодних тактичних чи стратегічних переваг, не посуне лінію фронту ні на метр.

Кілька українських дітей заснули звечора, але не прокинулися вранці, тому що так захотілося убивцям із сусідньої країни.

Вони зараз дуже обурюються і протестують проти колективної відповідальності. І чим далі, тим більше буде вереску – це не ми, це путін.

Так от, або видавайте українським судам усіх причетних – операторів розрахунків, виробників цих ракет, командирів по всій вертикалі від натискання кнопки до наказу про обстріл.

Або ж це таки всі ви, без винятків.


Джон Сміт

“Жена какого-то его товарища хотела череп украинца”, “решила снять сувенир с трупа на память”, “среди русских военных это – нормальная практика”.

Так буденно розмовляють про черепи, сувеніри з трупів. Наче не минуло 2500 років із часів геродотових андрофагів-людожерів. За Геродота вони ходили з намистами з людських черепів. І ось вони – ті самі з черепами. Нікуди не поділися. Ховаються поруч із людською цивілізацією. Вони як фантик виставляють людству тургєнєва і пушкіна, а самі хижо чекають, доки людство втратить пильність, щоб вкрасти у нього череп.

Пора вже давно зрозуміти, що це не путін, не кучка плохіх рускіх і не пропаганда соловйова з симоньян зробили з них людожерів. Це весь мордор такий.

І це обов’язок людської цивілізації вичистити світ від цієї нечисті.

 

Фото:  Telegram голови поліції Київської області Андрія Небітова