10 хороших новин року війни

Валентина Емінова

10 хороших новин року війни

✔ Росія обісралась. 150 тисяч жмурів, більше 3 тис. танків, 299 літаків, 287 вертушок, 18 кораблів і катерів. Ми збили 873 крилаті, бл*ть, ракети. Замість взяти Київ за 4 дні лапті зав’язували пакети зі жмурами своїми аксельбантами, взятими на парад у столиці. Не пав Чернігів, вистояли Суми і Харків. І таки да – замість Херсону також тільки хер. Визволили і його, і Херсонщину, Київщину і Харківщину, вичистили Зміїний. Криму приготуватися.

✔ Ми заговорили українською. Серед російськомовних та двомовних українську стали частіше використовувати 45% українців, 14% повністю перейшли. Це за рік.

✔ В Україні заборонено ОПЗЖ, Партію регіонів, Жопоблок, Компартію, партію Шарія. Медведчук перетворився на косплей Януковича. УПЦ МП накрилася аліной кабаєвой. ПЦУ служить літургію у Лаврі.

✔ Все зайве відвалилося і від нас самих. От тепер ми знаємо, що таке сім’я. Що таке любити. Хто наші справжні друзі.
Пережите горе загартувало, перекувало і сформувало нас нинішніх. І ми усвідомили, що більше не мусимо заслуговувати право на щастя.
Зазирніть-но у себе і побачите, скільки там світлої сили. Ви тепер можете усе.
Бл*ть, а якщо не усе, значить, воно вам і не треба було, звідки цей скепсис, ви живете у країні, якій ніхто більше чотирьох днів не давав!

✔ Ми підросли. Українці і так були відбитою нацією, а тепер взагалі наглухо. Ну правда, згадайте оце «МВС закликає цивільних громадян не збивати безпілотники стрілецькою зброєю». І хто з вас таки зміг пояснити іноземцям реальний сенс фрази «ну їбане то їбане»?
Оптимізм, усвідомленість, мудрість, емпатія. Розуміння того, що ти можеш у будь-який момент померти дуже змінює погляди на життя. Скільки з нас тепер пишуть: ми ніколи не почувалися такими живими як зараз.
Зараз буде важче, бо то була війна на залякування, а тепер буде на виснаження. Але ми знаємо, що треба жити. За себе і за наших мертвих і ненароджених. Не знайшли ще сенсу життя – живіть назло росії.

✔ Економіка країни-бензоколонки скоро почне обвалюватися. Весь минулий рік були високі ціни на нафту, вони ще продавали газ. І все одно обвалилися. Тепер є ембарго на нафту, і вони самі собі запхали у сраку свою газову трубу. Наступного року рф втратить мінімум половину доходу тільки за основними джерелами прибутків.
Якщо хочете зазирнути у майбутнє росії під санкціями – подивіться на Іран.

✔ Путін почав війну, щоби зібрати СРСР, але прорахувався з отвєточкой. Тепер з країни, яка щось вирішувала, вони перетворюються на молодшого партнера Китаю. Вмовляють Індію щось купити у них. Лавров таскається Африкою в бусах із квітів і бубликів.
Байден захотів у Київ і поїхав.
Один з головних наших здобутків цього року війни – ті, хто щось вирішують, росію більше не бояться. Світопорядок переживає тектонічні злами. І РФ, замість стати наддержавою, провалиться у цю тектонічну щілину.

✔ Натомість на росію прийшла війнонька. Пакети з трупами, за які вдовам дають пакет пельменів, дві гвоздички і потриматися за шубу, поки знімається сюжет.
Пожежі, вибухи, літаки, що врізаються у сараї та будинки, ППО на дахах, сафарі на чмобіків.
Ви себе уявляли наднацією? Ви нам казали: щоби вас не бомбили, треба було здаватися? Ну так от здавайтеся. А, ви ж не можете, ви ж там у своєму третьому рейху з аліекспрес нічого не вирішуєте. Ну тоді держіться там, поки наш дядя Валєра порішає. Хорошего вам настроєнія 😊.

✔ РФ таки розвалиться. Колись ми відкриємо телефонну книгу і таки почнемо видаляти номери тих, хто повернувся на щиті. Але у цей же час картографи видалятимуть цю ї*учу країну з мапи світу.

 

10 хороших новин 23 лютого

✔ Непереможна українська армія відбила близько сотні атак копрокадаврів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Під Вугледаром русня так обісралася, що більше не хоче йти у наступ ні тушкой, ні чучелком.
Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям 17 скупчень і чотири позиції зеніток.

✔ Русню продовжують обсцикати по всіх дипломатичних каналах. На парламентській сесії ОБСЄ, у якій ми на знак протесту участі не брали, слово взяв депутат із Латвії Ріхардс Колс. Спочатку він обурився, чого це макаки беруть участь у людських заходах, а всі сидять, ніби нічого не сталося, а потім завершив свій виступ фразою про русскій корабель, яку матерною, мабуть, не вважають вже навіть у церкві.
Ще Генасамблея ООН на спеціальній сесій більшістю голосів закликала русню з’ї*ати нахер з України.

✔ По кримських радіостанціях сьогодні крутили Гімн України і звернення Буданова. І абсолютно раптово сьогодні ж стався вибух на залізниці за 12 км від Сімферополя. Зупинився потяг Севас-Пітер та дві електрички, усіх довелося розвозити автобусами. Відповідальність за цей приємний сюрприз взяли на себе Атеш 🔥.

✔ Газманов таки убився на концерті на честь річниці війни, роблячи чергове сальто, через санкції залишився без двох квартир у Європі: влада Італії заморозила його нерухомість, щоби він її не продав і на якусь х*йню не потратив (комуналку платити все одно змушують), а в Латвії ніхто не хоче купувати його квартиру навіть з потрійною знижкою. Бо гидко.

✔ Суд заарештував майно Оксани Марченко на понад 5,6 млрд грн за підозрою у фінансуванні лаптів. Серед заарештованого – акції, земля, чотири будинки і десять машин.

✔ Броварська міськрада на Київщині розриває договір на оренду землі під церквою УПЦ МП у селі Требухів. Тепер земельну ділянку передадуть ПЦУ. Раніше тамтешня громада ухвалила рішення про перехід у ПЦУ, але московські попи не пускали українців у церкву. Тепер, коли землю також буде передано ПЦУ, нехай хоч самоспалюються. Головне, щоби не у нашому храмі.

✔ У Білгородській області впав літак міноборони РФ, який «виконував бойове завдання». Сушка рухнула на сарай із сіном, зайнялася пожежа, екіпаж врятуватися не встиг.

✔ В Албанії заарештовано судно з 22,5 тисячами тонн російської нафти, яку перевозили за фальшивими документами.

✔ Польща закрила останній пункт пропуску для вантажівок із Білорусі.

✔ Зараз вже наступила річниця війни. Про підсумки ми, мабуть, трошки поговоримо завтра, а нині уявіть собі, як ці вишкребки лежать і трусяться, уявляючи, як і чим ми їх привітаємо. Бо ми привітаємо 😈.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Ілюстрація: The Uukrainians

Автор