Самодегуманізація

Алла Комарова

Дивлюся на хтонічний 3,14здец та срач, які залишила по собі фауна посольства сраши у Польщі. Уважно дивлюся. Думаю про те, що в нас у гаражі, який використовується у якості первісного хламовника, чистіше на порядок. На два порядки.

Вкотре дивуюся тому, наскільки оманлива в расєянців антропоморфія, прям дуже оманлива. Тут же поспіхом згадуються слова Чеха, що, мовляв, нашим, аби боронити нашу землю, не потрібно вигадувати причини для дегуманізації ворога. Ну це й зрозуміло – оно вам фоточки з посольства нижче. Це хіба гуманоїди таке могли по собі залишити? Звісно, що ні. Нащо щось вигадувати, коли вони самі прекрасно справляються із завданням показати власне обличчя.

Шкода тільки, що, попри помилкову антропоморфність, ті істоти таки здатні руйнувати й шкодити. От, наприклад, пару “Шилдів” позбавили колес. Люди всередині живі, а колеса – в хлам. Тре міняти. А значить, тре знову помагати. Потім вони знову щось зламають, а ми знову відремонтуємо. Так і крутимо це колесо сансари. І колеса з Туреччини вже замовлені, так. Треба тільки рахунки сплатити.

А що робить? Така наша доля вже. Реквізити.

 

Фото: Fakt.pl, Niezalezna.pl. Курорт у Скуб’янці був орендований посольством рф понад сорок років. Увесь цей період росіяни платили Держлісам Польщі лише за землю, не несучи витрати на оренду розташованих там об’єктів та супутньої інфраструктури.

 

Автор