10 хороших новин 03.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Майорськ, Нью-Йорк, Зайцеве, Невельське та Побєда. Крилаті козаченьки з богами війни сьогодні не на жарт розійшлися і набили лаптям два опорника, чотири пункти управління, 31 скупчення, три зенітки, два склади з боєприпасами, дві пепеохи, вертоліт і літак.

✔ Наша постійна рубрика «Новини контрнаступу на Херсонщині». Лапті, посилені абізянами, ще подекуди встигають відкидатися какашками, але загалом відповзають і відповзають. Вслід за Золотою Балкою звільнено Миролюбівку і, скоріш за все, вже й Михайлівку.

✔ Денеерівським абізянам, які думали, що вдало влаштувалися мусорами і вертухаями, зрадивши присязі, і тепер не доведеться йти на війну, таки доведеться йти на війну. Причому ними затикатимуть дірки у самих побитих і контужених підрозділах. А на їхні місця привезуть вертухаїв із ФСБ.

✔ Наша постійна рубрика «гІєна огненная». На Московщині у військову частину до контрактників привезли частково мобілізованих. Контрачі вирішили пограти у колективного термінатора і потребували в мобілізованих їхні речі, телефони і бабло. Але новоприбулі, як виявилося, і самі знали, як заходити у хату, тому начистили дідам забіралку, та так, що ті забарикадувалися у казармі і викликали звідти поліцію.

✔ Гайдай порадував новинами з Луганщини. У бурятських шатрах в Нижній Дуванці стався фейерверк, бурятів від захвату порозривало і порозкидувало по деревах. На таку підкормку до грибів і горішків білочки явно не розраховували. А у Щасті чмобікі, відать, не такі бойові як Підмосковні, згадали своє нещодавнє минуле і еволюціонували до бомжів з теплотраси. Натурально живуть тепер на теплотрасі та ниють, що їх всі бросілі.

✔ У Свердловській області частково мобілізовані вже вовсю допомагають непереможній українській армії. Одне вбили, одне зарізалося, одне подохло від цирозу печінки. Зрозуміло, бл*ть, чому їх довго в учебці не тримають, вони там за три місяці так навчаться, що до фронту доїде тільки воєнком.

✔ Наша постійна рубрика «Новини контрнаступу на Харківщині». Непереможна українська армія делаптифікувала селище Борова, більшу частину Борівської селищної територіальної громади, а ще врятувала котика і назвала його Ізюм.

✔ Сенат США затвердив 350 мільярдів доларів на відновлення України. Делікатно нагадавши, що план Маршалла для України включатиме найактивнішу участь всіх європейських країн, тож можна розраховувати і на ще якісь нормальні суми.

✔ Франція планує передати Україні 20 бронемашин Bastion, на які можна ставити кулемети.

✔ З Казахстану вже почали депортувати лаптєноген швайне, які вирішили, що вони досі на своєму скотному дворі серед боліт. Четверо лаптів, ледь встигли звалити з рашки, як пішли у нічний клуб, наєбєнілісь і влаштували бійку біля входу. А казахська влада раніше ввічливо попереджала, що терпітиме русню, тільки якщо вона сидітиме тихо, як патрушев перед путіним.
Тож тепер нах*й за руським кораблем, прямо до того бійцівського клубу на базі в/ч у Підмосков’ї.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор