Санкції на часі. 02.10.2022

Ростислав Павленко

Міністр оборони США Ллойд Остін стверджує, що США не бачать вказівок на те, що російське керівництво ухвалило рішення щодо застосування ядерної зброї в Україні. Небезпека ядерного удару існує з моменту початку російської агресії. Тому важливо відслідкувати можливі приготування і за можливості упередити рашистське божевілля.

Єдиний спосіб уникнути ядерного сценарію – породити у оточення путіна (якщо не у нього самого) розуміння і відчуття невідворотності відплати особисто для них.

А тим часом працювати над «запитом на мир» на московії, знищенням ординців на полі бою і руйнуванням їхньої економіки в тилу.

1. Компанія «Газпром» повідомила італійську нафтогазову групу Eni, що з 1 жовтня не зможе поставити газ до Італії через «неможливість його транспортування» через Австрію.

2. Між Грецією та Болгарією запрацював газопровід, який транспортуватиме до Європи газ із Азербайджану.

3. На початку вересня в Азербайджані повідомили, що мають намір подвоїти потужність газопроводу TANAP, що з’єднує Азербайджан з Європою, з 16 млрд. до 32 млрд. кубометрів. У 2022 році постачання азербайджанського газу до ЄС уже збільшилося на 9,7%.

4. Російський ринок акцій за вересень впав на 18,45%. Ще кілька очікуваних «переміщень» рашистів під ударами ЗСУ – і про таку умовність, як «російський ринок акцій», можна буде забути.

5. Росію не переобрали до керівної ради авіаційного агентства ООН – Міжнародної організації цивільної авіації.

І далі ж буде.

 

Ілюстрація: Nugzar Metreveli

Автор