Маніяки ніколи не зупиняться

Євгенія Подобна

Прастиє рускіє ще не розуміють, який ящик Пандори відкрили. І що все те біосміття, яке ми не встигли утилізувати, повернеться до них додому іншим. Воно вкусило крові, воно навчилось катувати і вбивати, знущатись над слабшими і принижувати. Воно ґвалтувало дітей, розстрілювало беззбройних і їло собак. І лише ідіот і росіянець може думати, що всі ці Ванькі і Абдурахмандабеди повернуться додому такими, як були. Вони пройшли остаточну ініціацію в нелюди, і ними вони і залишаться, бо від цього болота не відмиєшся, навіть якщо трохи обсохнеш. Вони захочуть ще.

Згадайте історію криміналістики: маніяки ніколи не зупинялись, вони нарощували масштаби звірств. Більше того, ці маніяки вважають себе гєроямі і віритимуть, що мають право, бо ж «яваєвал». І українців у ваших Владікавказах, Шалі, Ростовах і Твєрях не буде під рукою – в ґвалтівників будуть ваші дочки. І ви, дурники, ще не усвідомлюєте, що оці всі закони про «протидію фейкам проти військових» просто зробили вас безправнішими за кільчастих червів.

Тож росіянки дуже скоро перестануть радіти краденим із наших квартир трусам і пральним машинам. А думатимуть, де взяти гроші на хабар лікарю за лікування поламаних любімим щелеп. А самиці, які це все наплодили, де брати гроші на передачку синку чи на адвоката, коли він заб’є сусіда кухонним молотком для приготування відбивних. Все це вже було у вас в дуже лайтовому варіанті, а зараз буде по повній.

В країні, де традиція десантників не захищати народ, а лупашити людей в своє професійне свято і кавуни об голову, прастиє люді скоро наповну відчують хто такі їхні «защітнікі» і «хєрої» насправді.

Жріть, не обляпайтесь, факінг «бразерс».

 

На фото: Вбиті російськими окупантами мирні мешканці Бучі. Фото: Нацполіція України

Автор