Прізвище Хомчак вже ніхто не пам’ятає?

Роман Донік

Я так розумію, прізвище Хомчак вже ніхто не пам’ятає? Як і не пам’ятають його “реформи”?

Як він проявив “чудеса ізобретательності” і скоротив артбатареї вполовину? Як він, до моменту передачі посади, скоротив по факту наявність возимого БК для артилерії з 9 (3 в частині, 3 в ОК, 3 на складі стратегічного резерву) до 1,5-2, а в кращому випадку, до 3 в сумі (я якось про це розвернуто напишу)? Нє, відбило пам’ять?

А прізвища людей, які просували цього геніального полководця, відбілювали його після Іловайська та лобіювали його призначення в 2019? Все, повідбивало нахрін мізки у патріотичної спільноти?

Так я вам можу сказати, що у артилеристів, яким порізали батареї та які задихалися від нехватки БК, дня не проходить, щоб не згадувати цього «ваєначальніка». І дуже багато його ідей “оптимізації” ЗСУ, які він просував в ОП, які теж аж ніяк не підсилили ЗСУ, теж всі забули?

Я просто нагадаю, що ліплячи нових месій, не забувайте на кого вони працюють та чиї інтереси представляють. А також думайте, кого та замість кого вони спробують витягти з рукава, коли їм дадуть відмашку “спонсори”.

 

Фото: Міністерство оборони України

Автор