Волонтерські пріоритети

Роман Донік

Я трошки реальності не дуже пафосної навколоволонтерської, добре?

Я просто хочу нагадати, що зараз, от прямо зараз, формуються нові мотопіхотні батальйони в бойових бригадах. Я просто дуже прошу всіх, хто зараз нервово напружує всі сили і ресурси на запити “голі-босі стоять на блокпостах”, просто розуміти і пам’ятати це.

Я впевнений що ЗСУ, НГУ та ветеранські підрозділи ТрО, які зараз в контакті з ворогом, втримаються і відіб’ють ворожу навалу. І що деякі підрозділи ТрО ніколи так і не побачать російського окупанта вживу та не почують пострілів по ним.

Просто давайте трошки відповідальніше розставляти пріоритети. Ресурси допомоги не безмежні. Я не для срачу, не дай Боже. Всі роблять те, що можуть. Але воювати (маю надію) прийдеться не всім. Тому, будь ласочка. В першу чергу бойові підрозділи, які ведуть бої. В другу чергу бойові підрозділи, які зараз формуються, а вже через кілька днів підуть у бій. Навантаження в основному на них. Просто віднесіться до цього з розумінням. Бо в нові підрозділи також треба буде все. Від оптики до БПЛА. Держава, безумовно, щось дасть. Поставки йдуть, і буде збільшення об’ємів. Але треба розуміти, що логістика і розподіл теж не дуже рівно працюють під час війни.

Автор