Коли вже кінець епохи ідіотизму?..

Володимир Ар’єв

Позитивний блог

От же ж гади такі, ці закордонні ЗМІ, Файненшл Таймзи з Вашингтон Постами! Нагнітають і не дають «ніби як головному», нашому дорогому президенту спокійно дружину привітати.

Пишуть, негідники з посиланням на джерела в американській адміністрації про вже наявні 70% від необхідної кількості військ агресора і про те, що війська продовжують підвозити. Брешуть, що з 15 лютого найзручніші умови для атаки. Все це Байден хоче Зеленському рейтинг знизити українську економіку знищити. Бо українська економіка через неймовірний ріст завдяки найвеличнішому керівництву Володимира Олександровича починає серйозно загрожувати американській економіці! Тому й таке.

Тому, шановні співвітчизники, ріст цін, тарифів і отой поламаний паркан – це все Байден! І Порошенко! Бо Порошенко винен завжди. І теж нагнітає, хоче гроші з Великого Будівництва перекинути на потреби оборони, щоб там вкрасти. Та й нащо витрачатися на зброю, якщо вона все одно вибухає і вистрілюється? Хай НАТО дає, вони нам винні. Але якщо ми не будемо читати західні газети і слухати Байдена з Порошенком, все буде добре. Російські війська просто вийшли погуляти, а танки – поїздити. То не страшно. Живіть, ростіть, один плюс один смотріть – там вам не збрешуть. Всім, бубочкам цьомчики. Зе!

Цікаво, коли вже кінець епохи ідіотизму?

Автор