Ефект лавини, або Країною керують заробітчани з російськими паспортами (відео)

 

Володимир Ар’єв

Історія з зірваною операцією проти «вагнерівців», викрадення з Молдови екс-судді Чауса після зміни керівництва військової розвідки та підозри в системному злитті інформації ворогу заграли новими фарбами!

Слідство.інфо виявили, що призначений після Бурби керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов із родиною мешкає в одному приватному будинку з родиною Гогілашвілі-Левченко.

Отже, призначений на місце звільненого після «вагнерівців» Бурби керівник військової розвідки Буданов живе під одним дахом разом з громадянином Російської Федерації і колишнім помічником депутата Держдуми від путінської партії та неоформленою в офісі президента помічницею Зеленського, яка мала доступ до секретної інформації.

Прочитайте другий абзац ще раз!

В голові вкладається? Закінчується восьмий рік війни з Москвою. А слово «зрада» теж починає набувати свого прямого значення. На найвищому рівні.


Юрій Луценко

Подивився журналістське розслідування «Слідство Інфо», яке зафіксувало спільне проживання родин екс-заступника МВС Гогілашвілі, його дружини – помічника Президента Маші Левченко з керівником ГУР Будановим.

Висновок 1. Навіщо всі ці охоронці, собаки та номери прикриття, якщо журналісти неділями це все фіксують? Чисті понти за наші гроші.

Висновок 2. Якщо країна у стані війни дозволяє постійно перебувати в кабінеті Президента дружині чоловіка з російським паспортом і навколофсбшною діяльністю – це величезна проблема держбезпеки. Якщо при цьому вони вдвох просувають на посаду голови ГУР свого друга і сусіда – це руйнація всіх правил і бар‘єрів.

Висновок 3. Ми побачили систему цінностей 95 кварталу. Саме так ще з часів цепур, малинових піджаків в крутих тачках під охороною биків вони уявляли топ-життя. Тепер нарешті дорвалися.

Вертольот МЧС для святкування дня народження? Легко!
Бронеавтомобіль з охороною ГУР для друга і сусіда? Нема проблем!
Возити сина в бронеавтомобілі «Альфи»? Аякже!

Вони так і не зрозуміли, що це в минулому. Ніхто (!) з їх попередників такого собі не дозволяв. Ні Президент Порошенко, ні Прем‘єри Яценюк і Гройсман, ні спікери, ні керівники АПУ, ні генпрокурори не жили на держдачах, тим більше – в будинках «короля обналу». Ніхто з них не використовував працівників СБУ та ГУР, їх номери прикриття та технічні пристрої для власної охорони.

* * *

Мудрий Єжи Лєц казав: «Якщо маленькі карлики відкидають довгі тіні, значить, ви живете при закаті Імперії».


Віктор Трегубов

Максимальна деградація системи – це коли вона настільки прогнила на всіх етапах, що будь-який прокол має ефект лавини. “Враг вступает в город, пленных не щадя, оттого, что в кузнице не было гвоздя”.

От дивіться. Є дике чмо. Дике чмо хамить поліцейським, бо може, бо в нього від цього душевне піднесення і трішечки стояк. Дике чмо робить це системно.

Але на якомусь етапі знаходиться коп, який це просто запише на відео та викладе в мережу.

І тут починається ефект лавини.

Згадують, що дике чмо призначене керувати наркополітикою усієї країни через постіль. Себто через те, що його дружина за Найвеличнішим папочку носить. Виявляють, що в нього куплені дипломи. Виявляють російські зв’язки. Виявляють, що дике чмо було помічником снігової людини Валуєва.

Щоб уберегтися, команда влади терміново рубає хвіст – і звільняє дике чмо.

Але не рятує, бо виявляється, що дике чмо є співмешканцем головного розвідника. Того самого головного розвідника, яким терміново змінили людину, що викрила вагнергейт. І того самого, що брехав про “держпереворот”.

Ви знаходитесь тут.

Паралельно це все намагається прикрити команда з прогорілих ще десятиріччя тому піарників, розбавлених полупокерами. Роблять це так, щоб сподобалося керівництву – а це так, що назовні зробить лише гірше.

Відчуття таке, наче живеш у гостросоціальному коміксі з елементами фарсу та трешу. Якби тільки не ворог на кордонах.


Mason Lemberg

А тепер до фактів, що пов’язані з отим -швілі:

  • судимість за шахрайство в росії,
  • російське громадянство,
  • помічних депутата Держдуми з правлячої партії,
  • участь в Оплоті,
  • якісь відомості про участь в наркоторгівлі (десь довідку бачив в новинах).

З оцим усім дружить очільник української розвідки.

Живучи в його домі, тобто отримуючи безкоштовні послуги від третьої особи, що заборонено для чиновників і є порушенням антикорупційного законодавства, тобто є корупційним злочином.

Тим більше, і навіть за суттю професії, отримання безкоштовних послуг від когось стороннього (тим більше з таким бекграундом) є просто неможливим для розвідника.

Отак, блт, і живемо…


Валерій Прозапас

Начальник військової розвідки Буданов проживає в одному будинку з колишнім заступником міністра внутрішніх справ Гогілашвілі, громадянином РФ, одруженим на особистій помічниці Зеленського, яка офіційно оформлена в “Кварталі”.

Та Віктор Фьодоровіч в порівнянні з ними просто правосєк.

Таке вже не відіграти – в Кремлі знають про нас ВСЕ.
Державу доведеться відбудовувати буквально з нуля, якщо після них взагалі буде що відбудовувати.


Тамара Горіха Зерня

Країною керують заробітчани з російськими паспортами, які приїхали сюди з росії менше десяти років тому, не говорять українською, не мають тут свого житла.

Знімають якісь “особняки” у кримінальних авторитетів, не посадили в Україні жодного дерева, не побудували навіть собачої будки.

Втечуть звідси під одним із фальшивих прізвищ, як тільки запахне смаленим, причому йдеться не про роки, а про місяці.

Я не причетна до вибору людей, які за це голосували, навпаки, опиралася як могла. І тим не менше мені соромно.

Хтось збоку може подумати, що ми на це заслуговуємо.


Юрій Бірюков

Я вот это посмотрел и все пытаюсь осознать…

То есть в некоем домохозяйстве живет или очень часто там… подживает… начальник ГУР МО. Человек, который имеет доступ к максимальному количеству секретной информации.

Там же, в этом домохозяйстве, живет помощница Президента Украины. Помощница бывает на совещаниях, ходит по коридорам четвертого этажа и имеет возможность слышать гигантское количество секретной информации.

С этой помощницей в этом доме живет ее муж, бывший заместитель министра внутренних дел. Он “боролся” с наркоманией и всякое такое, хамил полицейским на блокпостах, ездил с охраной из офицеров ГУР МО (смотрим первый абзац и не удивляемся) на спецмашинах ГУР МО (снова смотрим первый абзац и не удивляемся).

А еще у него действующий российский паспорт…
У мужа помощницы Верховного Главнокомандующего…

Термин “ШТА?!” заиграл новыми красками.

* * *

Начальник ГУР МО дал комментарий журналистам относительно своего совместного проживания с гражданином России в доме известного “обнальщика”, который арендует жена гражданина России и, по совместительству, неофициальная помощница Президента Украины.

И в своем комментарии он это все подтвердил. Да. Все подтвердил. Я сейчас не шучу. И что знает о криминальных историях хозяина дома. И что снимает его вместе с семейной парой Левченко-Гогилашвили.

ДА ТВОЮ ЖЕ МАТЬ!


Олексій Петров

⁃ Штирлиц, а чего вы в буденовке ходите по рейхсканцелярии? – Мюллер пристально посмотрел на офицера.
⁃ А шо такое? – Штирлиц лихо сбил будёновку на затылок. – Тепло и удобно.
⁃ Так вы русский разведчик? – Рука Мюллера потянулась к пистолету.
⁃ Нет! Я предан рейху.
⁃ А хреновина эта на голове тогда откуда?
⁃ Одноклассники из Москвы прислали.
⁃ Ааааааа! Это да, это всё объясняет! – Мюллер задумался. – А парашют у вас за спиной, это тогда что?
⁃ К корпоративу готовлюсь.
⁃ А почему все ходят в немецкой форме, а вы в советской?
⁃ Постирался!
⁃ А папиросы почему «Казбек»?
⁃ Чувак какой-то угостил на улице…
⁃ А, ну тогда ладно! Хайль! – Вскинул руку Мюллер.
⁃ Хайль Сталин! – Ответил Штирлиц.
⁃ Да вы ох*ели? – Взвревел Мюллер.
⁃ Не. Просто оговорился… Брекеты проклятые.

Так, просто в голову пришло, когда прочёл историю Буданова, Гогилашвили и одного дома на двоих!


Джон Сміт

Скажи мені хто твій друг, я скажу хто ти.

Гогілашвілі це:

  • громадянин Рашки,
  • помічник депутата Держдуми,
  • українофоб.

Але окрім цього Гогілашвілі ще мінімум в одному спільному проекті пов’язаний з ФСБ (Центр здоровой молодежи). Колишній ображений керівник цього центру (Каклюгін) в російському (!) суді дав свідчення, що він організував його на замовлення ФСБ з метою проникнення в релігійні центри за кордоном. А потім його ФСБ відтерли і поставили іншого фсбшника (Лушнікова), на що перший дуже образився. (докази нижче). От в цьому самому ЦЗМ в координаційній раді роками працювали Гогілашвілі і Левченко. Українським філіалом цього проекту вони керували тут.

Очевидно ми маємо агентурне проникнення ФСБ РФ в ГУР МО України на рівні його керівника. Здобули.

* * *

В принципі, думаю, вже ясно, що Левченко і Гогілашвілі – це ФСБ.

Російська організація «Национальный антинаркотический союз» (НАС) і “Центр здоровой молодежи” (росії), в координаційний комітет якого, як з’ясував Андрій Дзиндзя, входили Марія Левченко з чоловіком, – це організація прикриття ФСБ.

Очолює її Нікіта Лушніков, разом з яким працювала Марія Левченко, і призначений Зеленським заступник міністра МВС. І от достатньо ковирнути цього персонажа, і виявляється, що він – позаштатний співробітник ФСБ.

Тобто ще раз: Левченко і Гогілашвілі очолювали українське представництво організації прикриття ФСБ.

Детальніше:

Как российские спецслужбы используют «нетрадиционные» конфессии

Ответ на этот вопрос дает сам Николай Каклюгин в последней части своего выступления в Пролетарском районном суде Ростова-на-Дону 17 октября прошлого года (2019 – ред.). На вопрос адвоката, в какой момент он познакомился с официальным президентом НАС Юлией Павлюченковой, нарколог ответил следующее: «Опять-таки это была идея сотрудников ФСБ России».

В своих показаниях Каклюгин и раньше подчеркивал, что работал «внештатным сотрудником ФСБ», но здесь он впервые признается – именно спецслужбе пришла в голову идея реанимировать эту формально существующую, но на практике не действующую структуру. Как чекисты объяснили Каклюгину, их цель заключалась в том, чтобы «переформатировать» и «оздоровить» протестантские ребцентры. Как бы то ни было, а именно Каклюгин по просьбе ФСБ в свое время стоял у истоков Национального антинаркотического союза и даже познакомил Юлию Павлюченкову с Никитой Лушниковым.

«Да, сотрудники ФСБ предложили реанимировать организацию. И мне с Павлюченковой предложили ее вместе воссоздать. А в какой-то момент появился Лушников… я их познакомил на этой передаче на радио «Радонеж… Просто по их просьбе и при участии сотрудников ФСБ России я написал реабилитационную программу для благотворительного фонда «Центр здоровой молодежи» совместно с Натальей Зенцовой – сотрудником Центра наркологии», – откровенничает сектоборец.

Однако «перевоспитания» протестантов, которого так ожидал Каклюгин, не произошло. Разочарованный врач-нарколог делился своими подозрениями в отношении компаньона с кураторами из ФСБ, и на тот момент ему казалось, что те разделяли его опасения.

«Я себя ассоциирую совместно с УФСБ России по Московской области… Мы совместно с Управлением ФСБ России по Московской области работали по Лушникову. Вопросы к нему сохранялись по линии госбезопасности», – уверял Каклюгин.

В результате Николай Каклюгин организовал для Лушникова беседу на Лубянке, о чем также поведал суду.

«Он знал, что я лично его (Лушникова) отправил на Лубянку для разговора с должностными лицами из руководящего аппарата Отдела по работе с религиозными организациями центрального аппарата ФСБ России в 2014 году. Я сидел ждал на Лубянке, его привели на Лубянку, я его привел», – пояснил он.

Що таке подібні центри:

«Такую практику, как создание организаций, в том числе религиозного толка, для распространения своего влияния за рубежом, КГБ использовало еще в Советском Союзе. Когда к концу существования СССР стало понятно, что выезд россиян за рубеж не остановить, и он будет массовым, спецслужбы решили возглавить этот процесс», – сообщил Борис Перчаткин в интервью нашему сайту.

По его словам, установленные агенты КГБ «выводились» за рубеж, где они получали политическое убежище, внедрялись в доверие к настоящим диссидентам и даже создавали религиозные общины.

Прєступлєніє раскрито. Контррозвідка, очолювана сусідом по під’їзду, прошляпила призначення на найвищі посади в державі людей через одне рукостискання з ФСБ.

Фото на заставці: Ексзаступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі та головний розвідник України Кирило Буданов. Фото з Instagram-сторінки Олександра Гогілашвілі від 8 серпня 2021 року.

Автори
, , , , , , , ,