Загнаний в кут щур стає агресивнішим

Ростислав Павленко

Ворог збирає сили на кордоні і демонструє готовність до прямого вторгнення, а паралельно торгується з цивілізованим світом, щоб той здав Україну?
Відповідальна влада збирала би засідання РНБО спільно з опозицією, всіляко демонструвала би єдність країни, не вилазила б з міжнародних форумів.

Запаси газу і вугілля добігають кінця, експерти пророкують кризу на кінець січня – акурат під готовність росіян до вторгнення?
Відповідальна влада забезпечувала б закупівлю енергоносіїв, відмовилась би від крадівництва, вела б переговори з ЄС про розв’язання кризи.

Стає очевидною зрада в Офісі Президента, коли блискучі спецоперації зривались заради ясних очей Путіна?
Відповідальна влада визнала б помилки, відсторонила б фігурантів і забезпечила б розслідування.

Що робить Зеленський?
Обговорює підозру Порошенку.
Воістину, Бог позбавив їх решток розуму.

З іншого боку: а може, країні просто час мати відповідальну владу? І маразматичні кроки влади нинішньої – це її внесок у реалізацію цієї потреби?

В цивілізованому світі відповіддю на кризу довіри є дострокові вибори.
Зе і Ко стрімко їх наближають.


Віталій Гайдукевич

Низка медіамайданчиків повідомили, що в Офісі Президента вивчають підозру лідеру опозиції. ЗМІ США пишуть, що Росія має 175 тисяч готових до атаки, а Зеленський зайнятий винятково боротьбою з Порошенком.

Не почути опозицію і спільно боронити країну, а знищити опозицію і бігти розмовляти з Путіним. Чи підписати капітуляцію, відмовитися від ЄС і НАТО та лишитись в пазурах русскага міра?

Влада навіть не розхитує човна, вона пробиває дно корабля.

Бажання Зеленського знищити Порошенка – це про страх і комплекси. Зелень бачить, куди валяться рейтинги, провалює пресконференцію, робить абсолютно тупий виступ в Раді, чує на Майдані вимогу йти геть і початок єднання зусиль парламентської і позапарламентської опозиції і… хоче атакувати Порошенка. Хвороблива фобія із кепськими наслідками.

Підозра Порошенку має відволікти увагу від держзради Вагнергейту і російських кротів в ОПі?

Влада, що перед лицем зовнішньої атаки воює із опозиційними громадянами своєї країни – чорти. Закликати ТАКУ владу до притомності – вчити камінь говорити. Питання, що робити із такою владою і тими, хто сприятиме її злочинам?