Засилля самозванців

Віктор Трегубов

Серед речей, що мене курвлять в нашій державі, – засилля самозванців. Це коли соціальні ліфти працюють так, що виносять нагору навіть не посередніх людей, а відвертий треш, хабалок та кугутів.

Воно не знає, яким боком броник надягати, але військовий експерт.
Воно аплодує невдалому путчу в колишній країні перебування, але дипломат. Потім ще дам легкої поведінки буде в Раді замовляти і брехати, що то все наклеп, але депутат.
В цієї пані дві чесноти – ліва та права, але вона великий банкір. І захищає голову піар-відділу, яка вважає, що якщо журналіст не узгодив питання, то його можна бити.
Єдиною навичкою цього громадянина є піар взасос, але він залізничник.
Цей вміє тільки волати передсмертним вскукареком та псувати книжки, але політолог.
Цей дрібна шістка великої шістки Портнова, але реформатор прокуратури.
Ці в житті за базар не відповідали, але журналісти та телеведучі.

Сьогодні в коментарях у друга побачив чарівну пані. У пані в інфо “журналіст, піарник та головний редактор видання, присвяченого книгам”. Пані пише – “Фіміда”, “зичимо перемогу”, “безтерміновий студент”, “міски” (мізки) та “істєц”. Повний істєц.

Це наші спеціалісти. Більшості з них я не довірив би виносити за моїми котами лоток. Бо частину вмісту загублять, а частину вкрадуть.

При цьому я знаю довжелезну низку справді розумних та професійних людей. Вони є. Але нагорі ці. І якщо толерувати все це, нема чого дивуватися такій Раді й таким політикам.

Автор