Венеційська прочуханка лохів попереду

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Голова Венеційської комісій Джанні Букіккіо особисто зателефонував Зеленському і ду-у-у-уже ввічливо попрохав переслати йому текст закону про ЗЕолігархізацію в останній редакції. На ознайомлення.

Найвпливовіший у відповідь пообіцяв надіслати. Безперечно!

І от тепер уявіть. Закон, проголосований всупереч регламенту (у Венеційській комісії таке теж враховують), розкритикований профільним комітетом ВР як неконституційний, з трьома правками, що суперечать одна одній, ще й з купою інших помилок, треба відправляти у Венеційську комісію.

Вам зрозуміло, наскільки Зеленський з усією його бандою у Венеційській комісії виглядатимуть… коміками? І що їм скажуть після такого західні партнери на тлі байок ЗЕкоманди, ніби з МВФ у них все тіп-топ?

Агов! Панове, які мені виносили мозок плачем Ярославни: “Зелені нахрапом досягають всього, а у Порошенка лише мовчать і обтікають”! Де ви всі поділися? Вам зрозуміло тепер, чому Порошенко, який міжнародними справами займається десяток років, геть і не напружувався? А нафіга, скажіть, напружуватися, якщо лох сам іде у пастку? Правила “дурні навчаються на власних помилках” ніхто ще не відміняв.

А взагалі, було б класно, якби у Венеційську комісію відправили Веніславського. Хотів би я подивитися, як з цього ЗЕюриста дорослі дяді там будуть маленького робити.

Автор