Захистити наш Герб – Тризуб!

Володимир В’ятрович

Отже блюзнірські совкові декорації на Алеї Героїв Небесної Сотні – це лише квіточки.

Зеленський таки вирішив спаскудити День Незалежності по-крупному: протягнути через парламент комуністичну вигадку – так званий «великий герб». І вже надіслав до Верховної Ради листа з вимогою скликати для цього позачергову сесію.

Тризуб є не просто нашим тисячолітнім гербом, який символізує тяглість державницької традиції й об’єднує всіх українців. Це один із найдосконаліших і найупізнаваніших державних гербів у світі.

Вже сама спроба замінити Тризуб недолугою карикатурою, та ще й на День Незалежності, є відвертим шкідництвом.

На жаль, сподівання, що Зеленський дослухається до численних протестів геральдистів, громадських, культурних і політичних діячів, які рішуче засудили законопроєкт №5712 про «великий герб», виявилися марними.

Здоровий глузд і відповідальність – це не про нинішнього президента.

Тож тепер усе залежить від кожного з нас і, звичайно, від кожного народного депутата.

Щоб протягнути «великий герб», Зеленському потрібно знайти 300 депутатів, позбавлених художнього смаку, державної відповідальності й поваги до справжніх державних символів.

Наше ж завдання – переконати якомога більше депутатів не голосувати за цю антиукраїнську авантюру і зберегти для нащадків справжній і єдиний герб України – Тризуб.

#НашГербТризуб
#StopВеликийГерб
#ЗахистимоТризуб


Ростислав Паленко

Після всіх самовикриттів совкового нутра Зекоманди вони заходились «зробити щось для патріотів».

Скликають цілу сесію ВР для «Великого Герба».

Не бажаючи бачити, що цим лише паплюжать закарбований і міцно асоційований з Україною Знак – Тризуб.

До чого не торкнуться – все у багно перетворюють.
Ідіть уже, нещастя…


Валерій Прозапас

Звідки у “нових ліц” маніакальне бажання впарити нам так званий “великий герб” насправді пояснити легко.

За 2,5 роки у них немає ЖОДНОГО помітного досягнення, вже не кажучи про здобутки рівня Договору про асоціацію, безвізовий режим з ЄС, автокефалію або реформу децентралізації. І не передбачається, якщо не вважати досягненням запуск “Потоку-2” і тотальне падіння економіки.

До речі, з цієї самої причини вони вирішили продублювати військовий парад 2018 року. Хоча той парад проводився в умовах тотальної підтримки України світом та підйому ЗСУ, а цей зокрема деякі військові зустрічатимуть в клітках.

Шоу просто робить нахил в “патріотизм”, бо його акціонерам зараз так вигідніше, ніж стібатися над Томосом та армією, а не через якісь системні зміни в діях малоросійської адміністрації, і це треба усвідомлювати.


Історична правда: Наш герб – Тризуб. А ідея «великого герба» – шкідлива. ФЛЕШМОБ

Ми б’ємо на сполох і закликаємо об’єднати зусилля, щоб відвернути загрозу знецінення державного герба України – Тризуба – через його заміну недолугим «великим гербом». Тризуб Святого Володимира, який формально є “малим гербом”, сприймається в Україні і світі як повноцінний державний герб України і є довершеним у своїй досконалості.

Zaxid.net: «Якщо це затвердять, то соромно буде всій Україні». Що не так з президентським проектом Великого герба

З допомогою експертів і геральдистів ZAXID.NET з’ясував, що не так з новим гербом.

 

Автор