Ушибленные дверью (фото, видео)

Ірина Геращенко

Одне з найганебніших засідань ВР.

Вперше український парламент деградував настільки, що кілька годин обговорював двері Зеленського, прирівнявши їх до «державних символів».

Деградують силові структури, які в воюючій країні розслідують графіті. До речі, МВС ВИЗНАЛИ, що мітингувальники зверталися до поліції діалогу залишатися на площі (отже, були налаштовані на мирний протест), і, ключове, що свастика з’явилася на стінах ОПУ ПІСЛЯ акції. Так хто ж її намалював, і де в цей час була сама поліція? Тримала фарбу?

Деградує монобільшість, яка замість розглянути ковідну катастрофу, в найкращих традиціях Держдуми засудила мітингувальників.

Деградує керівництво ВР, яке весь день «не помічало» хамовитих істот в першому ряді, що перекрикували всі виступи опозиції, тицяли якісь картинки в обличчя, зате спікер ВР, який привів все це п’яне «молоде/нове» в парламент, вправно коментує опозицію. Коли монобільшість кричить про повагу до інституту президента, то, може, варто звернути увагу на їх ставлення до П’ятого Президента України?

Ми стрімко перетворюємося на Білорусь, влада вже засуджує мітинги і садить мітингувальників під домашній арешт. Слуги не помічають, як в праведному гніві «захисту Зеленського» вони посилюють поліцейську державу, створюють монстрів МВС, СБУ, ДБР, які давно стали державою в державі. Офіційні інституції руйнуються.

Відповідальність за це на Зеленському, монобільшості та виборцях, які обрали ось ці нові обличчя, які сакралізують двері та забувають про країну.


Ростислав Павленко

З часів Януковича не пам‘ятаю такої феєрії совка.

Коли від представників «слуг» почув сакраментальне «демократія – не вседозволеність», здалося, що провалився у минуле на 30 років.

Тепла ванна, у яку занурилось оточення Зеленського на чолі з ним самим, породила огидну бульбашку.
Гра у Вєрховний Савєт СРСР стала поганим фарсом.
Фарс нікого не лякає.

Краще готуйтесь відповідати за стеження за опозицією і за всі інші незаконні дії.

Чудаки, їй-Богу.


«Європейська Солідарність»

Історія з дверима Офісу Президента показала реальний стан речей в країні, де по один бік влада в теплій ванні, по інший бік – війна і люди, які помирають в лікарнях від ковіду. Про це народна депутатка від «Європейської Солідарності» Вікторія Сюмар наголосила з трибуни парламенту.

«Подивилася ваше кіно від Нацполіції. Ну страшне, сьогодні спати не буду. Почула там найстрашніше: «Путін – х*ло». Я сподіваюся, що не це під плюндрування державних символів ви підводите? Бо напевно це державу ви поплутали», – акцентувала народна депутатка.

«У мене є питання, а де ці «постраждалі двері» в ході цієї акції протесту? Це ж основна жертва цих протестів. Ми ж ціле засідання Верховної Ради зібрали, вперше в історії, тому що у нас є така жертва, яка називається помальовані двері, які тепер їздять по телеканалах. Інших жертв у нас немає», – наголосила Вікторія Сюмар.

«Давайте цей треш доведемо до кінця. У мене є конструктивна пропозиція. Не лише постанову прийняти, а ще й зміни до Кримінального кодексу. Криміналізувати слово «лох», щоб його не можна було писати. А можна зробити по-іншому: «я не лох» дозволити використовувати президенту України. Давайте ще внесемо зміни до бюджету, щоб закласти відмивання стін після акцій протесту, але не менше ніж за 2 мільйони гривень. Бо за менше ми не вміємо мити стіни. Давайте визнавати двері потерпілими, але тільки в тому випадку, якщо це двері Офісу президента»,- поіронізувала політикиня.

«У мене є відчуття, що ці двері – це символ сучасної України. Тому що з одного боку цих дверей живуть мільйони українців, а з другого боку – мешканці вулиці Банкової, які живуть в теплій ванній, яким не вистачає одної великої бульбашки, як це наше колективне засідання», – зазначила вона.

«По той бік, де живуть мільйони українців, там сьогодні війна, там сьогодні люди вмирають в лікарнях від коронавірусу. Там сьогодні говорять про інший фетиш, не про двері. Там говорять про кисневі концентратори. І якщо так хочеться поговорити про актуальні речі для країни, то треба говорити про концентратори. Ви хочете говорити про двері, щоб люди крім цих дверей більше нічого не бачили, бо це ваше окозамилювання»,- наголосила представниця «Європейської Солідарності».

«Я не люблю, коли мило потрапляє мені в очі. Це неприємно. І українцям так само ця комедія, яку ви влаштували сьогодні в стінах парламенту з усім цим обговоренням, – також», – резюмувала народна депутатка.


Елена Подгорная

Это внеочередное заседание парламента по вопросу потерпевшей ОПы так же абсурдно, как и вся нынешняя власть.

Я не помню, чтобы где-либо ещё в цивилизованном мире из-за разрисованных дверей какой-либо администрации собирали сенат, парламент или какой-нибудь другой орган власти. Ай-яй-яй, наше Приныження обиделось и від великої люті маленько обосралось.

Уровень этого всего события – максимум районный суд, где нарушителям выпишут административный протокол и штраф згідно з чинним законодавством.

И тут целый Парламент страны, вроде как с претензией на европейство, озадачивают разборками, кто там про кого х*й на стене написал.

А ещё очень некрасиво говорить о результате и не упоминать о первопричине всего случившегося. Это манипуляция вульгарис. Протесты под ОПой случились из-за того, что в стране не доверяют судам и их приговорам. От слова совсем не доверяют. Власть настолько дискредитировала себя за эти несчастные 2 года, что любо-дорого. Человека могут просто взять и осудить на ровном месте ни за что. Или не осудить, а сразу на год запинать в СИЗО за то, что похож на какого-то невнятного персонажа с побитого молью видео. Две руки, две ноги – какое вам ещё сходство нужно?

Не важна сейчас личность Стерненко. Не важно и то, что протесты скорее были представлением театра юного АрсенБорисыча. Допустим, что протест был и вполне себе справедливый. Недовольные граждане отчаялись донести свои мысли до власти цивилизованным способом и пришли разбить пока окно в президентской резиденции. Чем не демократический способ общения с властью?

Не хотите битых окон? Не хотите эпитетов о себе на стенах? Прислушивайтесь. И тогда есть возможность такого сценария избегать.

Кто там Петру Алексеевичу судебной реформой недоделанной тыкал? Вот два года уже у нас новое лицо на Банковой сидит. И везде одни новые лица, чтоб им повылазило. И что? И где? Где реформа? Почему ничего не сделано за столь продолжительное время?
Молчание ягнят прям.

Зато дверь из ОПы тягают, как петлюровцы гармошку. Даже до студии 1+1 донесли. Не захекались. Прям не дверь, а символ страданий главного потерпевшего страны. Ужас и кошмар Вавиных беспокойных сновидений. Странно, что в Парламент не донесли этот “символ вандализма”.

Януковича когда-то яйцом зашибли. Чуть не насмерть. Аж песок из жопы просыпался с переляку. Так это ещё можно понять, когда в тебя непонятный предмет прилетел. Они там в своих Донецках пуганные. Посреди улицы можно было гранатой в лоб получить. Или на автоматную очередь нарваться.

А тут же даже не прилетело. Просто стены обрисовали. Обидными словами, но за 2 года можно ж было уже и привыкнуть. Знал же куда шёл? У нас всех президентов выбирают, чтобы потом ненавидеть.

Смешно на это всё смотреть. Клоун играет президента. Тужится, пнётся.

Смотри, Вовочка, не лопни. А то сегодня на двери написали х*й, а завтра этой дверью могут зашибить на эмоциях. Знаешь, как оно бывает? Когда толпа и все зае*ались? У Портнова спроси. Он помнит.


Віктор Трегубов

Взагалі Верховна Рада, що оцінює демонстрації, – це найбільш жалюгідне політичне дійство, що я бачив.

По-перше, в тексті документу Рада вимагає від МВС робити те, що воно і так би мало робити: розібратися, що це було. Цікаво. А у Ради є сумніви, що воно би так зробило без її цінної вказівки?

По-друге, я вам і так, шановні весільні фотографи, комічні актори, спеціалісти з анального сексу на дурняк та інші найвеличніші достойники українського парламентаризму, скажу, що це було.

Це певна частина активної громадськості довела до вас, що трішки зла на вашу політичну структуру і вже морально готова дати вам в писок.

Так-так, саме вам. Саме в ваш не обтяжений еволюцією писок. Бо заколебали потуранням відвертому та абсолютному беззаконню. Наприклад, тому, що ваші Єрмаки зберігають посаду після публікації відео, де вони продають посади, а в той же час ветеранів садять просто тому, що дуже треба і ролик вже записано.

І що ви відповіли на “Я зараз тобі рило поламаю”?
“Ми проти”.
Та ясен хрін, ви проти.
Але в цій ситуація ця відповідь вам ані ваги не додає, ані ваш екстер’єр не захищає.


Антон Швец

Правляча коаліція жалюгідна.
Нам обмамблювали двері, просимо розімбратися та встамновити факти. Це умдар по ремпутацїї вламди.

ТИ – ДЕПУТАТ, СУКА, ТВОЄ ЗАВДАННЯ ПРИЙМАТИ ЗАКОНИ. ТИ – ПРЕДСТАВНИК СВОЇХ ВИБОРЦІВ. ВИБОРЦІВ. НЕ ПРЕЗИДЕНТА.
Яка тобі справа до дверей Офісу Президента? Ти, блд, – Президент? Ти – голова ОДА? Ти – завхоз з держуправління справами? Та хоч би наклали на того Президента, ти – законодавча гілка влади. Законодавча, блд.
Максимум, ким ви можете опікуватися з виконавчої гілки – це ваш Кабмін.

Але ви, сука, олені, мовчите, коли інші депутати серуть на ваших міністрів, на міністрів, яких ви обирали для нас. І на прем’єра. Іноді ви самі на них серете. І це чомусь не вважається дискредитацією влади. У вас Дубінський півтора роки вигравав у собачий рот половину Кабміну, і шо? Чо мовчали? Команди не було?

Яке жалюгідне видовище.

В нас парламентсько-президентська республіка. А у вас всім заправляють ноунейми з Офісу Президента, люди, яких ніхто не обирав, які з’явилисся нізвідки – татарови, бауми, єрмакі та інший скам. І шо, скільки з вас сказали про своє незадоволення? А? Не чую, блд.

В нас проблеми з судовою реформою, в нас конституційна криза, в нас КСУ каже, що клав на все і буде працювати, як він забажає. В нас суддя Вовк, прослухав свої плівки, полупропав і ссить у обличчя всій правоохоронній системі, але для вас, звісно, обмальовані двері це більше важливо. От тут потрібна охорона Шапітолію. Ось де порушене право, яке потрібно охороняти.

Ну то не дивуйтесь потім результату.
Неможливо одночасно бути огидним, жалюгідним і несправедливим.
Риганина, а не депутати.

Автор